SON DAKİKA

En Son Nokta

FİZYOTAY SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ BEYLİKDÜZÜLÜLERİ FİT TUTACAK

İş İnsanı Rasim Ekmekçi’nin sahibi olduğu FİZYOTAY Sağlıklı Yaşam Merkezi Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde hizmete girdi. Sağlık Merkezi’nin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı Tarkan Burçak Uygun, Beylikdüzü AK Parti ilçe başkanı Mustafa Günaydın, Esenyurt AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, İYİ Parti genel merkez yöneticisi Metin Bozkurt, CHP Beylikdüzü ilçe başkan vekili Gürbüz Erdal ve mahalle muhtarı Muhtar Seyhan Topaloğlu birlikte gerçekleştirdi.

Bilgileri Kopyala
FİZYOTAY SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ BEYLİKDÜZÜLÜLERİ FİT TUTACAK
Kategori: Genel - Bu haber 9.649 kez okundu.

FİZYOTAY Sağlıklı Yaşam Merkezi genç kalmak isteyenler ve zayıflayıp FİT görünmeyi düşünenler için uzman hocalarıyla iddialı bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor.

Önce ki gün hizmete giren Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin açılışına bir birinden önemli isimlerde katılarak açılışa renk kattı.

Açılışta konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı, ‘Mehmet Murat Çalık, ‘Bugün FİZYOTAY Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ikinci şubesini açıyoruz. İnşallah şube sayılarını artıracaklar. Sağlıklı Yaşam Merkezlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyor ve çok güzel hizmetler verdiğinin farkındayız. İnsanın zihnen güzel çalışabilmesi için bedenen kuvvetli olması lazım. Beden sağlığı içinde ben bu tür sağlık merkezlerini önemsiyorum. Bizim de Sağlık Hizmetleri Müdürlüğümüzde fizik tedavi ünitemiz var. Mutlaka iş birliklerimiz olacak. Beylikdüzümüze ve Adnan Kahveci Mahallemize hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyorum’ temennisinde bulundu.

Açılışa katılan AK Partili ilçe başkanları Mustafa Günaydın ve Harun Özer’de FİZYOTAY’ın Beylikdüzüne hayırlı olsun temennisinde bulundu. İki başkan FİZYOTAY çalışanlarından işleyişle ve sağlıklı yaşam konusunda bilgiler alırken sık sık ziyaret gerçekleştireceklerini de belirtti.

EKMEKÇİ, ‘MARKA OLACAĞIZ’

FİZYOTAY Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin sahibi iş insanı Rasim Ekmekçi açılışa katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Ekmekçi, ‘Bugün ikinci şubemizin açılışının mutluluğunu yaşıyoruz. Gelen tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlikte inşallah FİZYOTAY ismini büyük bir marka haline getireceğiz’ diyerek mutluluğunu paylaştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!