SON DAKİKA

En Son Nokta

ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU TURAN HANÇERLİ’Yİ KENDİ SİLAHI İLE VURDU!

Turan Hançerli’nin seçimde verdiği sözlerin yer aldığı kitapçıkla basının karşısına çıkan Avcılar AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu maalesef verdiği sözlerin hiç birini tutmayan bir belediye yönetimi ile karşı karşıyayız açıklaması yaptı.

ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU TURAN HANÇERLİ’Yİ KENDİ SİLAHI İLE VURDU!
Kategori: Genel - Bu haber 11.682 kez okundu.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Avcılar AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu Turan Hançerli’nin 28 aydır ilçeye bir hizmet kazandırmadığı gibi seçimde verdiği sözlerin hiç birini yerine getirmediğini belirtti.

Belediyenin bugüne kadar yaklaşık 1 milyar lira bütçeyi kasasına koyduğunu belirten AK Parti ilçe başkanı Abdullah Küçükoğlu, ‘Ben bu bütçe karşısında ilçede her hangi bir hizmet görmedim. Afiş asmakla, insanların inşaatlarına zoraki resmini koydurmakla çalışma olmaz.

Park yaptı mı gören var mı? Otopark yapıldı mı? Kreş yapıldı mı? Nerede bu para. Vatandaş sizden hizmet bekliyor. Ama maalesef bu hizmetleri 28 aydır göremedik.

SEÇİMDE VERDİĞİ SÖZLER HAVADA KALDI

Sayın Turan Hançerli seçimde öyle sözler verdi ki inanılmaz sözler bunlar. Aradan 28 ay geçti kitapçıkta da gördüğünüz gibi bu sözlerin hiç birini gerçekleştiremedi. Ne vardı kitapçıkta. Kent Enstitüsü projesi, kültür vadisi projesi, spor kompleksleri, cumhuriyet meydanı, okullar, sivil toplum merkezi, göl vadi projesi, Ambarlı Yaşam Vadisi. Bu hizmetlerin hangisi Avcılar halkıyla buluştu. Hiç biri. Okulları hükümetimiz yaptı, bakanlık yaptı kendileri gidip okulların önüne çeşitli afişler astılar. Şark kurnazlığı yapıyorlar aklı sıra. Avcılar halkı bunun hesabını sandıkta mutlaka soracaktır’ diyerek Turan Hançerli’nin Avcılar’a her hangi bir hizmet kazandırmasının mümkün olamayacağını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.