SON DAKİKA

En Son Nokta

Açıkladı! Emre Akbaba, Beşiktaş’a geliyor!

Aytemiz Alanyaspor oyuncusu Tzavellas, canlı yayında bu açıklamayı yaptı.25 yaşındaki ’10 numara’ Emre Akbaba Beşiktaş’a gidiyor!

Açıkladı! Emre Akbaba, Beşiktaş’a geliyor!
Kategori: Öne Çıkan Haber - Bu haber 357 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor’un yetenekli ismi Emre Akbaba ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezon kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş, Osmanlısporlu Musa Çağıran dışında, Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba’yı da listesine aldı. Aytemiz Alanyasporlu Georgios Tzavellas, Instagram’dan canlı yayın yaptığı sırada Emre’nin Beşiktaş’a transfer olacağını açıkladı. Tzavellas, canlı yayında Emre Akbaba’yı çektiği sırada “Emre Akbaba 10 numara! 5 milyon euroya garanti Beşiktaş’ta” ifadelerini kullanarak 25 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takıma gideceğini dile getirdi. G.Saray, F.Bahçe ve Başakşehir’in de ilgilendiği bu oyuncuyu kadrosuna katmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı kulüp, bütçeyi zorlayacak bir rekabetin içine girmeyecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.