SON DAKİKA

En Son Nokta

ADRES YİNE ESENYURT: İMAR’DA NE DOLAPLAR DÖNÜYOR..?

Son dönemde Esenyurt ilçesinde imar konularında burnumuza çirkin dedikodular ve bir o kadar ciddi paraların döndüğü ve rantın konuşulduğu bilgiler geliyor. Birçoğu kulaktan duyma ve dedikodu olsa da bunların içerisinde ciddi ve doğru olduğunu düşündüğüm bilgilerde söz konusu.

Bilgileri Kopyala
ADRES YİNE ESENYURT: İMAR’DA NE DOLAPLAR DÖNÜYOR..?
Kategori: Genel - Bu haber 12.925 kez okundu.

Esenyurt ilçesinde son dönemde İMAR Rantı konusunda burnuma çirkin kokuların yanı sıra bir o kadar büyük paraların döndüğü ‘KURTARMA’ operasyonları bilgisi geliyor.

Birçok insanı etkileyen bu konularla alakalı bilgiler tarafıma ulaşırken, BELGELER geldikçe yayınlamayı hedefliyorum.

Daha önce bir kaç defa yazdım Sheraton Otel, Makyol Santral Rezidans ve E-5 üzerinde ki Ferah İç Çamaşırları inşaat firmalarında dönen dolapları. Bu işin takipçisi olmayı sürdürüyorum.

Konunun tarafları panik halinde olduğunu söyleyebilirim.

Bunlara birde AKROS isimli E-5 üzerinde ki bir başka kaçak ve usulsüz binayı da ekleyebiliriz. Kısa süre önce buranın İSKANININ verildiği bilgisi tarafıma ulaştı.

Daha önce ki yazımda belirttiğim gibi bu firmalarla alakalı gelişmeleri KAMUOYU ile paylaşmaya devam edeceğim. Kim bu USULSÜZ ve KANUNSUZ binaları resmiyete sokmak istiyorsa YARGI KARŞISINDA HESABINI verecek.

Göreceksiniz aylar sonra bu işlere bulaşanların bir bir gözaltına alındığı haberleri okuyacaksınız.

Yine, 5 BİNLİK planlar yapılırken Esenyurt Belediyesi yöneticilerinin hangi inşaat firmalarını kurtarma hamlesinde bulunduğunu, hangi meclis üyelerinin İBB’nin kapısını aşındırdığını, imar komisyonuna müdahale etmek istediğini bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Hangi SİYASİ PARTİDEN olursa olsun yanlışa, ranta göz yuman isimleri KAMUOYUNUN karşısında İFŞA etmeyi sürdüreceğim.

Çünkü Esenyurt’un en büyük problemlerinden biri İNŞAAT projelerinde yaşanan bu KAOS ve RANTTIR. Birileri yaptıkları usulsüzlüklerle haksız yere ZENGİN olurken, büyük bir kesim ise MAĞDUR edilmektedir.

Ve tüm bunlar geçmişte olmamış gibi devam etmekte.

Göreceksiniz bu konu ESENYURT’ta çok can yakacak… TAKİPTE KALMAYI sürdürün…

Emin Beyaz: Anahtar Gazetesi/Ensonnokta Haber Yayın Yönetmeni

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!