SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ADAY ADAYI EYÜP DURSUN ANKETTE FARK YARATIYOR

Önemli bir internet sitesinin ilçe bazında yaptığı anketlerde Avcılar AK Parti’de Aday Adayı Mimar Eyüp Dursun ismi ön plana çıktı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ADAY ADAYI EYÜP DURSUN ANKETTE FARK YARATIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 57.554 kez okundu.

Halkın Seçimi isimli internet sitesi İstanbul’un tüm ilçelerinde AK Parti’nin aday adaylarını vatandaşlara soruyor.

İnternet sitesini tıklayan seçmenler oy kullanmak istedikleri ilçeyi tercih ettikten sonra oy kullanmak istedikleri adayın profilinin yanında yer alan ‘OY VER’ butonuna basıyor. Daha sonra bir cep telefonu soruluyor. Cep telefonunu girdikten sonra ekrana gelen şifreyi girerek seçmenler oylarını diledikleri adaya veriyor.

Birçok ilçede düzenlenen Ankette özellikle Avcılar ilçesinde partinin sevilen ismi aday adayı Mimar Eyüp Dursun ismi ön plana çıktı.

2 dönemdir Avcılar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğini sürdüren Mimar Eyüp Dursun ayrıca İBB imar komisyonundaki görevi ve buradaki başarılı çalışmalarıyla takdir topluyor.

EYÜP DURSUN KİMDİR?

1985 Van doğumludur. Aslen Bitlis, Adilcevazlı’dır. 30 yıldır İstanbul’un Avcılar ilçesinde ikamet etmektedir.

Eyüp Anadolu İmam Hatip lisesinde, orta öğrenimini, F.K Gökay Anadolu lisesinde, lise eğitimini tamamlamıştır. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümünden 2008 yılında 3.’lük derecesi ile mezun olan Dursun, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Yapı İşletmesi bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Halen FSM Vakıf Üniversitesinde Mimarlık bölümünde Doktora eğitimine devam etmektedir. İyi seviyede İngilizce bilmektedir ve evlidir.

Birçok ulusal çapta projede aktif görev alan Dursun, 2012 yılında yapılan Çamlıca Tepesi Camii proje yarışmasında 3.’lük derecesine layık görülmüştür.

Avcılar’da bulunan bir vakıf üniversitesinde 2012 – 2021 yılları arasında akademisyen olarak görev almıştır.

2010 yılında AK Parti Gençlik Kolları, Avcılar İlçe Başkanlığında siyasete başlamış ve teşkilatın birçok noktasında aktif görev almıştır. 2014 Yerel seçimlerinde ve 2019 Yerel seçimlerinde Avcılar – İBB Meclis Üyesi seçilmiştir. İmar ve Bayındırlık komisyonunda görev almış ve bu süreçte Avcılar Özelinde, Toplumsal Olarak Vatandaşlarımızın Sorunlarına Çözüm Üreten Bölgesel Planlama Çalışmaları yapmıştır.(2014 – 2023)

 

Çözüm Üretilen Bölgesel Kararlar;

  1. Avcılar genelinde hak kaybına uğrayan yaklaşık 1.700 parsel ve üzerindeki konutların haklarının iadesi (2017)
  2. Denizköşkler ve Ambarlı Mahallesi Güneyinde zemin raporlarının güncellenmesi ile 105 parsel ve üzerindeki konutların kentsel dönüşüm problemlerinin çözülmesi (2019)
  3. Gümüşpala Mahallesinde yer alan (toplam 98 adet) parselinin kentsel dönüşüm problemlerini çözen imar planı yapılması (2020)
  4. Sadık Ahmet Caddesi Güneyinde güncel zemin raporları doğrultusunda 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı yapılması ve sorunların çözülmesi (2022)
  5. Tahtakale Mahallesi 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı yapılması (Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Koordinasyon ile yapıldı) (2021)
  6. Yeşilkent Mahallesi 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı yapılması

Halen Avcılar’da yaşayan vatandaşlarımızın özellikle ‘’Deprem ve Kentsel Dönüşüm’’ sorunlarına çözüm üreten süreçlerde aktif olarak görev almaktadır.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!