SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ADAY ADAYI SIRAÇ SUSUZ: ‘BU VEDA DEĞİL YENİ BİR BAŞLANGIÇ’

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığını günler öncesinden açıklayan ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Sıraç Susuz adaylık dosyasını ilçe başkanı Harun Özer’e teslim etti. Susuz son kez ilçe yönetim kurulu toplantısına katılarak arkadaşlarıyla vedalaşırken ‘Bu bir veda değil yeni bir başlangıç’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ADAY ADAYI SIRAÇ SUSUZ: ‘BU VEDA DEĞİL YENİ BİR BAŞLANGIÇ’
Kategori: Genel - Bu haber 78.364 kez okundu.

AK Parti Esenyurt ilçe yönetim kurulu üyesi Avukat Sıraç Susuz günler öncesinde ‘Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştı. Susuz, dün itibari ile adaylık başvuru dosyasını ilçe başkanı Harun Özer’e teslim ederek yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Son kez yönetim kurulu toplantısına giren Susuz burada yaptığı veda konuşması ile çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada AK Parti ailesinin büyüklüğüne dikkat çeken Susuz, ‘Bu bir veda değil yeni bir başlangıç. Buradaki tüm arkadaşlarım böyle bilsin’ açıklamasında bulundu.

BİZ DAVA ADAMIYIZ SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMAYIZ

Sıraç Susuz konuşmasında, ‘Kıymetli başkanlarım değerli ailem ve arkadaşlarım; Öncelikli olarak sizlerle Türkiye Yüzyılı hedeflerine dair omuz omuza mücadele etmekten mutluluk duyduğumu bilmemizi isterim.

Öncelikle bu memlekete hizmet etmek için, Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için vermiş olduğunuz mücadele ve bu uğurdaki çalışmalarınız için, ilçe başkanımız Sayın Harun Özer başkanıma İl yönetim kurulu üyemiz Tarkan Burçak Uygun’a kadın kolları başkanımız Harika Öztürk hanımefendiye, gençlik kolları başkanımız Erhan Akdoğan’a ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kardeşiniz Sıraç Susuz olarak bu kutlu davada niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır düsturu ile AK Partimizin Esenyurt Belediye Başkanlığına Aday adaylığımı sizlere teşkilat mensuplarımıza aileme ve tüm arkadaşlarıma ilan etmekten gurur duyuyorum.

Bizler zaferden değil seferden sorumluyuz kıymetli başkanlarım. Sizlerin de bu kardeşinizin çıkmış olduğu yolda her daim destekçi olduğunuzu bilmek yükümü hafifletiyor ve bana güç veriyor.

İnanıyorum ki diğer aday adayı başkanlarımız da Esenyurtumuza AK Parti belediyeciliğinin farkını hissettirecek kadar başarılı ve değerli kişilerdir. Bizler dava adamlarıyız, sorumluluk almaktan korkmayız.

Bu kardeşiniz ne olursa olsun Allah’ın hükmü ne ise bunu bilerek ve bunu aklından çıkarmayacak sizlerin inancını güvenini boşa çıkarmayacak şekilde bu dava için mücadele edecektir.

Üstadın dediği gibi; Gayemiz şahıs değil, şahısta tecelli eden davâ… Yolda olanın istikameti niyetine göre verilir… Rabbim istikametten ayırmasın bizleri’ diyerek arkadaşları ile vedalaştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Yusuf özyurt Kasım 22, 2023 / 13:06 Yanıtla

Hizmet ehli kardeşim yolun acık olsun inşaallah ilçemiz hizmet görecek seninle..

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!