SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT 200 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

AK Parti Esenyurt Sosyal Politikalar birimi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni projesi çerçevesinde 200 çocuk sünnet ettirildi. İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt halkına sosyal anlamda hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ESENYURT 200 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 78.191 kez okundu.

AK Parti İl Başkanlığının uzun yıllardır devam ettirdiği Sünnet Şöleni projesine Esenyurt İlçe Başkanlığı büyük destek verdi

200 çocuğu sünnet ettirerek 200 aileyi sevindiren AK Parti ilçe başkanlığı bugün toplantı salonunda Sünnet Şöleni gerçekleştirdi.

Çocukların kıyafet yardımlarına kadar tasarlanan proje kapsamında bugün felekten bir gün geçiren sünnet çocuklarına patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilirken Karagöz ve Hacivat oyunları ile birlikte palyaçoların gösterileri şölene renk kattı.

Şölene sünnet çocuklarının yanı sıra aileleri, il yöneticileri, belediye başkan adayı, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları da katıldı.

AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer sünnet olan çocuklara ve ailelerine hitap etti. Özer, “Sevgili hanımefendiler, beyefendiler, gözümüzün nuru çocuklar hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Değerli kardeşlerim evlatlarımızı bu hayattaki ilk mutluluğuna bugün ortak olmak onların sünnet merasiminde sizlerle beraber olmak bizim için çok büyük bir mutluluk. Rabbim mürüvvetlerini de görmeyi nasip eylesin. Cumhuriyetimizin 100 yılını geride bıraktık bu pırıl pırıl evlatlarımız Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının büyükleri olacak ve ülkemize büyük hizmetler yapacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!