SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT TEŞKİLATI SINAVI BAŞARIYLA GEÇTİ

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yeniden İstanbul’ programı kapsamında yaklaşık 30 milletvekili Esenyurt ilçesinde çeşitli toplantılar yaparak ziyaretler gerçekleştirdi. Esenyurt ilçe başkanlığının organize ettiği buluşmalar tam not aldı.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ ESENYURT TEŞKİLATI SINAVI BAŞARIYLA GEÇTİ
Kategori: Genel - Bu haber 76.647 kez okundu.

‘Yeniden İstanbul’ buluşmaları kapsamında AK Parti il başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve yaklaşık 30 milletvekili Esenyurta çıkarma yaptı.

AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer ve ekibinin hazırladığı programlar dolu dolu geçti.

Milletvekilleri daha önceden planlanan programlar kapsamında STK’lar, Vakıflar, Federasyonlar, şehit ve gazi evleri, engelli aileler, esnaflar, cami dernekleri gibi kurum ve kuruluşların yanı sıra projeleri iktidar tarafından yapılan ve devam eden Türkiye’nin en kapsamlı Eğitim Kampüsü Projesi, Futbol Sahası, Devlet Hastanesi ve Adliye gibi devasa projeleri de inceleme fırsatı bularak yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekillerinin programları neredeyse dolu dolu geçerken başta AK Parti ilçe başkanı Harun Özer olmak üzere, ilçe yönetim kurulu üyeleri,  meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları milletvekillerinden ve il başkanından övgü aldı.

HARUN ÖZER: BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Gerçekleşen ‘Yeniden İstanbul’ programı sonrasında Ensonnokta’ya özel açıklama yapan AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, ‘Bugün ilçemizde il başkanımızı, il yöneticilerimizi, çok değerli milletvekillerimizi ağırladık. Şehit ve gazilerimizle, Vatandaşlarımızla, STK, Vakıf ve Derneklerimizle, esnaflarımızla önemli buluşmalar gerçekleştirdik. Bunula birlikte hükümetimiz tarafından yapımı devam eden Devlet Hastanesi ek binası, Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı Eğitim Kampüsü, Adliye arazisi, Turgul Özal Stadyumu ve mahallelerimizde yaptığımız okul inşaatlarını inceleme fırsatı yakaladık. Başta il başkanımız ve il yöneticilerimiz olmak üzere tüm milletvekillerine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca ekip arkadaşlarıma, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerimize, mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten özverili davranarak mükemmel bir iş çıkardılar.

Biz boşuna AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum hareketi demiyoruz. Büyük bir aile olduğumuzu bugün bir kez daha gösterdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun’ diyerek önemli açıklamalar yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!