SON DAKİKA

En Son Nokta

HARUN ÖZER’DEN BİRLİK BERABERLİK BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer yayınladığı yeni yıl tebrikinde birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik mesajı verdi.

Bilgileri Kopyala
HARUN ÖZER’DEN BİRLİK BERABERLİK BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI
Kategori: Genel - Bu haber 69.203 kez okundu.

Yeni yılın insanlığa huzur ve selamet getirmesi temennisinde bulunan Harun Özer, “Yeni bir yılbaşına eriştiğimiz bu günler, bizlere zamanın anlam ve değeri üzerine yeniden düşünme fırsatı sunmaktadır. Cenabıhakk’ın bahşettiği büyük bir nimet olmanın yanı sıra her anı ilahi bir emanet sayılan zaman, yenilenmesi, biriktirilmesi ve satın alınması imkansız olan eşsiz bir sermayedir.” ifadelerini kullandı.

Hayatın getirdiği sıkıntılar karşısında ümitsizliğe kapılmadan tedbir, tevekkül ve kararlılıkla istikamette bulunmak olduğunu vurgulayan Özer, ‘Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin yeni yılını tebrik ediyor, ‘zaman bendedir ve mekan bana emanettir’ şuurunun zihin ve gönül dünyamızda her daim diri kalmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!