SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ ESENYURT İLÇE BAŞKANI HARUN ÖZER ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Esenyurt AK Parti ilçe başkanı Harun Özer Zafer Bayramı’nın 100. yılını yayınladığı mesaj ile kutladı.

AK PARTİ ESENYURT İLÇE BAŞKANI HARUN ÖZER ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 7.381 kez okundu.

Esenyurt AK Parti ilçe başkanı Harun Özer 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, aziz Türk milleti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Türk vatandaşlarıyla Büyük Zafer’in 100. yıl dönümünü idrak ettiklerini belirtti.

Türkiye ve dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutlayan Özer, ülkenin bu gururlu gününde heyecanlarını paylaşan tüm dostlara en kalbi şükranlarını sundu.

Türk milletinin 1919’da Samsun’da Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde başlattığı İstiklal Mücadelesi’nin tüm yokluk, yoksulluk ve imkansızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’yle zafere taşındığını anımsatan Harun Özer,

’30 Ağustos Zaferi, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır. Bu zafer, siyasi ve sosyal sonuçları itibariyle tarihe yön vermiş, emperyalistlere karşı İstiklal Savaşı yürüten birçok mazlum halka ilham ve umut kaynağı olmuştur’ açıklamasında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.