SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİLİ SOLMAZ İYİ PARTİLİ DEMİR’E BAKIN NASIL AYAR VERDİ!

Esenyurt belediye meclisinde her oturumda Türkiye gündemi ile alakalı konuşmalar yapan ve hükümeti hedef alan İYİ Partili Enver Demir’e bakın AK Partili Cemalettin Solmaz nasıl ayar verdi.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİLİ SOLMAZ İYİ PARTİLİ DEMİR’E BAKIN NASIL AYAR VERDİ!
Kategori: Genel - Bu haber 13.638 kez okundu.

İYİ Partili Enver Demir’in hükümeti hedef alan konuşmasının ardından söz alan AK Partili meclis üyesi Cemalettin Solmaz,

“Anadolu’da meşhur bir söz vardır; Sürüde hayvanı olmayan sürekli çobanla uğraşır. Vatanını sevmeyen sürekli devletiyle uğraşır” Ben İYİ Partili Enver Demir’den hiçbir şey anlamadım.

Eğitimciyim diyor her seferinde ne hikmetse konuştuklarının farkında değil. Sürekli dünya ve Türkiye siyasetinin gündemini bu meclise taşımasının anlamı yok. Parlamentoda her partinin temsilcisi var ve bu konular oralarda zaten yeterince tartışıyor. Birde ikide bir bu koltuklarda hükümeti eleştirmesi de hoş bir durum değil.

VATANDAŞ YAKANIZA YAPIŞACAK

Burası yerel meclis, sen ilçenin sorunlarıyla ilgili bir şeyler söyle. Varsa fikrin, zikrin kentinle ilgili projen bunları tartış. Bir gün meclis üyeliği görevin son bulacak. Vatandaşlar sokakta çevirdiğinde onlara ne anlatacaksın. Yakana yapıştığında ne söyleyeceksin.

Esenyurt 30 yıldır belediyecilik sistemiyle yönetilen bir ilçe. 15 yıl Gürbüz Çapan, 15 yıl Necmi Kadıoğlu yönetti, şimdide Kemal Deniz Bozkurt yönetiyor. Böyle saçma sapan gündemleri meclisimize getirmenin bir manası yok’ diyerek İYİ Partili Enver Demir’e sert çıktı.

İYİ Partili Enver Demir her zaman olduğu gibi bu oturumda da Türkiye gündemi ile alakalı açıklamalar yaptı. Demir, konuşmasının neredeyse tamamında hem hükümeti suçladı hem de hedef gösterdi. Demir’in yerel meclisi ilgilendirmeyen konuşmalarıyla alakalı Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bugüne kadar hiçbir müdahalede bulunmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!