SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİLİ TOGAY ÇOBAN KEMAL DENİZ BOZKURT’U SOKAĞA ÇIKAMAYACAK DURUMA SOKTU

Esenyurt Belediyesi Temmuz ayı oturumunda belediye başkanına 3 soru yönelten AK Partili Togay Çoban, Kemal Deniz Bozkurt’u sokağa çıkamayacak duruma soktu.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİLİ TOGAY ÇOBAN KEMAL DENİZ BOZKURT’U SOKAĞA ÇIKAMAYACAK DURUMA SOKTU
Kategori: Genel - Bu haber 8.897 kez okundu.

Esenyurt Belediyesi Temmuz ayı meclis oturumu sert tartışmalara damga vurdu. AK Partili Togay Çoban 2022 mali yılı ek bütçe gündemi hakkında konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasının büyük bölümünde Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u eleştiren Çoban, Esenyurt’un devasa bütçelere rağmen hizmet almadığını belirtti.

‘BOZKURT ESENYURT İLÇESİNE YAPTIĞI 3 PROJE SAYAMAZ’

Kemal Deniz Bozkurt’un Esenyurt ilçesine ve halkına gerçekleştirdiği 3 projeyi sayamayacağını belirten Çoban, ‘Bazen anket firmaları, bazen sosyal medya da soruluyor. Belediyenizin yaptığı projeleri sayınız?

Soruyorum siz 3,5 yıldır Esenyurt’un yararına tek bir proje yaptınız mı, tek bir yatırımınız oldu mu?

Vatandaş adına soruyorum siz 3,5 yılda bu ilçeye kazandırdığınız 3 eseri sayın?

Özellikle Cumhuriyet Halk Partililere sesleniyorum. 3,5 yılda aklınızda kalan 3 tane hizmeti yada yatırımı bizlere söyleyebilir misiniz?

Sizi zor durumda bırakmayayım isterseniz. Halkın içerisine giriyorsunuz bu nedenle yardımcı olayım size. Belediye başkanınız zaten korkudan halkın içerisine giremiyor.

3,5 yıldır yaklaşık 2 milyar 600 milyon bir bütçe sahip olan sizler bu bütçe karşılığında 3 tane projenizi, hizmetinizi, yada faaliyetinizi çıkın kamuoyuna açıklayın da görelim.

KEMAL DENİZ BOZKURT’TUN 3 FALİYETİ GEZMEK, TOZMAK, ŞOV YAPMAK

Kemal Deniz Bozkurt’un Esenyurt halkına anlatacak 3 proje bulmasının mümkün olmadığını belirten AK Partili Togay Çoban, ‘Ama gezmeye, tozmaya, şov yapmaya vakit buluyor. Ben size 3 tane faaliyetini anlatayım.

Birincisi; Devasa bir Nazım Hikmet parkı olmasına rağmen kültür merkezinin önüne geldiniz Nazım Hikmet heykeli diktiniz. Zaten merhum yazarı yurt dışına sizler gönderdiniz sonrada heykelini bir inat uğruna kültür merkezinin önüne kondurdunuz.

İkincisi; Yurt dışı gezileriniz; Başkanı bu ilçede gören var mı? İngiltere’de, Bulgaristan’da, Yunanistan’da, Antalya Serik’de, Kıbrıs ile birçok ülke ve ilde gezip dolaşıyor.

Merak ediyorum İngiltere’ye neden gitti. Günlerce orada kaldı. Esenyurt’un yararına olacak hangi proje ile döndü. Yada ilçemizin faydasına olacak hangi projelerle döndü.

Üçüncüsü; Bir başka büyük projesi de ‘Uluslararası Dünya Dans Festivali.’ Ne kadar büyük proje? Kültürel faaliyetlerinize karşı değiliz tabi ki. Fakat Esenyurt’un daha önemli öncelikleri ve problemleri yok mu?

Üzülüyoruz, ağlanacak halimize burada gülüyoruz. Birde utanmadan sağda solda beni çalıştırmıyorlar iftirası atacaksınız. 2022 yılında 1 milyar 300 milyon, 2021 yılında 887 milyon, 2020 yılında 800 milyon bütçe vermişiz size. Bu bütçeyi hazırlarken ve harcarken sağlık ocağı, kreş, kültür merkezi, spor tesisi, muhtarlık binaları, cami, cemevi gibi aklınıza gelen ne gibi projeler varsa yapacağız dediniz de biz mi engelledik’ diyerek tespit ettiği sıkıntıları Başkan Kemal Deniz Bozkurt’un yüze tek tek yapıştırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!