SON DAKİKA

En Son Nokta

AK PARTİ’NİN GENÇ İSMİ HAMZA TANIŞ MECLİS ÜYELİĞİNE BAŞVURDU

AK Parti kurulduğu günden itibaren partinin çeşitli kademelerinde görev yapan başarılı ve genç isim Hamza Tanış partisinden Esenyurt Belediye meclis üyesi aday adaylığına müracaat etti.

Bilgileri Kopyala
AK PARTİ’NİN GENÇ İSMİ HAMZA TANIŞ MECLİS ÜYELİĞİNE BAŞVURDU
Kategori: Genel - Bu haber 79.413 kez okundu.

Teşkilatın sevilen ismi Tanış, aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Harun Özer’e teslim etti. 1986 Manisa doğumlu ve aslen Muşlu olan Hamza Tanış, yaptığı açıklamada, ‘2004 yılında katıldığım ailem AK Parti’ye 20 yıla yakın bir süredir hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyorum’ dedi.

ESENYURT’U YENİDEN KAZANMAK İÇİN HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI

Adaylık başvurusu sırasında düşüncelerini ilçe başkanı Harun Özer ve gazetecilerle paylaşan Hamza Tanış, ‘Teşkilatımız Esenyurt’u yeniden kazanmak için gece gündüz var gücüyle çalışıyor. Bende geçmişten bu yana Kıraç ve Esenyurt belediyelerinin yanı sıra partimizin çeşitli kademelerinde hizmetlerde bulundum. Öncelikli hedefim bu ilçenin yeniden AK Parti ailesine katılmasını sağlamak. Bu uğurda üzerime ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım. İnşallah 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde bu hep birlikte başaracağız.

2024 Mart ayı yerel seçimlerinde partimiz uygun görmesi durumunda bu şanlı vazifeyi Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olarak devam ettirmek üzere bende varım’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!