SON DAKİKA

En Son Nokta

AKİT YUSUF’LARI KARIŞTIRDI

Akit Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan ve içeriğinde ise Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’ın kocası Yusuf Benli’nin fotoğrafının yer aldığı haberle alakalı Avcılar Belediye Başkanı handan Toprak bir açıklama gönderdi. Toprak haberin art niyetli yapıldığını ve haberde geçen şahsın kocasıyla alakalı olmadığını sadece isim benzerliği olduğunu belirtti.

AKİT YUSUF’LARI KARIŞTIRDI
Kategori: Genel - Bu haber 373 kez okundu.

Akit Gazetesi’nden alıntı yaparak biraz önce paylaştığım, yanlış olduğunu öğrenince hemen sildiğim haberle ilgili Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak açıklama yaptı.
Başkan Toprak Benli, Akit’in haberinde yer alan kişinin eşiyle aynı kişi www.baccaratsiteleri.net olmadığını, isim benzerliği olduğunu, haberde eşinin fotoğrafını kullanan AKİT gazetesinin art niyetli habercilik yaptığını, hukuki işlem başlatacaklarını belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.