SON DAKİKA

En Son Nokta

Akülü Sandalyesine kavuşan Semra artık kuşlar kadar özgür

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği yöneticileri bedensel engelli Semra’nın hayalini gerçekleştirerek ona akülü araba hediye etti.

Akülü Sandalyesine kavuşan Semra artık kuşlar kadar özgür
Kategori: Genel - Bu haber 11.225 kez okundu.

Esenyurt’ta yaşayan bedensel engelli Semra’nın ailesi akülü sandalye için Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneğine başvurmuştu. Kızını dışarıya çıkaramayan anne gönüllerden destek talep etmişti. Bu çağrıya ilk destek Samyeli Engelsiz Yaşam ve Derneği Başkanı Bahattin Demir’den geldi. Levent bey, Betül Hanım, Esat Bey ve Baret Beyin katkılarıyla temin edilen akülü sandalye hediye paketi yapılarak Semra’ya bir sürprizle ulaştırıldı.

Evine ziyaret gerçekleştirerek Semra’ya hediyesi takdim edildi. Sürpriz karşısında sevinç çığlıkları atan ve duygulanan genç kızın mutluluğu görülmeye değerdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, “ Semramız artık istediği gibi dışarı çıkabilecek, eve kapandığı günler Allah’ın izniyle son buldu. Artık parklarda sokaklarda istediği gibi gezebilecek. Bir kişinin hayatına bundan daha güzel bir dokunuş olamazdı. Semra bir kuş misali kafesteydi artık kuşlar kadar özgür. Destek olan tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz. Var bir hayalimiz sloganıyla çıktığımız bu yolda tüm özel çocuklarımızın yanında olmaya daima devam edeceğiz.” diye konuştu.

Semra’nın annesi destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.