SON DAKİKA

En Son Nokta

Ali Koç’tan futbolculara ceza: ‘Otobüsle döneceksiniz’

Fenerbahçe’nin deplasmanda Akhisarspor’a 3-0 yenildiği maçta Başkan Ali Koç zor anlar yaşadı. Maçın 60. dakikasında kısa süreliğine tribünü terk eden Koç, maçtan sonra soyunma odasına indi. Koç’un futbolculara ‘İstanbul’a otobüsle döneceksiniz’ dediği öğrenildi.

Ali Koç’tan futbolculara ceza: ‘Otobüsle döneceksiniz’
Kategori: SPOR - Bu haber 4.875 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Akhisarspor’a konuk olan Fenerbahçe, oynadığı futbolla taraftarına saç başa yoldururken 3-0’lık yenilgi Başkan Ali Koç’u da çileden çıkardı.

Ligde sadece 14 puanı bulunan ve küme düşme hattında yer alan sarı lacivertliler Akhisarspor deplasmanında da kötü görüntüsünü sürdürdü.

Maçın 60. dakikasında protokol tribününden ayrılan Ali Koç’un yaklaşık 15 dakika süren telefon görüşmesi yaptıktan sonra yerine döndüğü öğrenildi.

SOYUNMA ODASINA İNDİ CEZAYI KESTİ: ‘OTOBÜSLE DÖNECEKSİNİZ’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşmanın ardından soyunma odasına indi.

Futbolcular ile yaklaşık yarım saat toplantı yapan Ali Koç, daha sonra takım otobüsünü beklemeden özel aracı ile stadyumdan ayrıldı.

beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay’ın verdiği bilgiye göre; Ali Koç’un futbolculara “İstanbul’a otobüsle döneceksiniz” dediği ifade edildi.

Fenerbahçeli futbolcuların otobüs yolculuğu yaklaşık 8 saat sürecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.