SON DAKİKA

En Son Nokta

ALKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Esenyurt’un tanınmış iş insanı Mustafa Alkan’ın kardeşi Fatih Alkan hayatını Ayşe Karadağ ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan kıyarken şahitliklerini ise birbirinden önemli isimler yaptı.

ALKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Kategori: Genel - Bu haber 9.010 kez okundu.

Esenyurt Grand Gala Vip salonundan gerçekleşen düğün törenine çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Alkan ve Karadağ ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel olarak ilgilenen düğün sahibi iş insanı Mustafa Alkan misafirlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Düğün sahiplerinin ve misafirlerin doyasıya eğlendiği ve halay çektiği düğünde mutlu çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan kıyarken şahitliklerini ise AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, önce ki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik, meclis üyesi Duygu Koç Şimdi, AK Parti teşkilat başkanı Zekeriya Yılmaz, iş insanı Sait Üstündağ, Şoförler Odası Başkanı Yücel Tanış, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifti, İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Emin Alagöz, Gelecek Partisi Çerkezköy ilçe başkanı Veysel Karakoç birlikte yaptı…

Nikah akdini gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Babahan genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Fatih ve Ayşe önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Alkan ve Karadağ ailelerini tebrik etti.

BİR ÖMÜR MUTLU OLSUNLAR

Nikah töreninde konuşan AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum. Her iki gencimize de mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

NİKAH CÜZDANINI DUYGU KOÇ VERDİ

Nikah akdinin ardından gelin Ayşe Karadağ’a evlilik cüzdanını teslim eden belediye meclis üyesi Duygu Koç Şimdi genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Fatih ve Ayşe önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bu salonda ki misafirlere teşekkür ediyorum. Rabbim mutlu çiftimize bu ülkeye yakışır sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin’ diyerek genç çifti tebrik etti.

Kardeşi Fatih Alkan’ın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden iş insanı Mustafa Alkan, ‘Kardeşim Fatih ve gelinimiz Ayşe’nin düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

Düğün törenine AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, önce ki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik, meclis üyesi Duygu Koç Şimdi, AK Parti teşkilat başkanı Zekeriya Yılmaz, iş insanı Sait Üstündağ, Şoförler Odası Başkanı Yücel Tanış, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifti, İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Emin Alagöz, Gelecek Partisi Çerkezköy ilçe başkanı Veysel Karakoç’un yanı sıra meclis üyeleri Harun Oruç, Mustafa Yel, Fatih Taşdemir, Aytaç Özer, Togay Çoban ve Tarık Erdem, AK Parti gençlik kolları başkanı Erhan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Deva Partisi ilçe başkan yardımcıları Ayhan Şen ve Salih Kaya, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Hıdır Güneş, Suat Orhan, Erdoğan Akan, Erol Karaboğa, Evren Özdemir, Serdar Ekiz, Samet Cengiz, Sıraç Susuz, Ender Aslan, Hakan Mısırcı, Recep Gökmen ve Oğuz Demirci, önceki dönem yönetim kurulu üyesi Alican Gökçe, Bir Adım Dernek Başkanı Ahmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Halkalı Minibüsçüler Odası Yönetimi Kurulu Başkanı Halis Kulta, İstanbul Minibüsçüler Odası başkan yardımcısı İsmail Çiftçi ve Celalettin Öztürk, AK Parti Akşemsettin Mahalle başkanı Tuncay Demirkıran, iş insanları Yılmaz Şen, Engin Düz, Barış Rençber, Adem Yıldırım, Reyhani Üstündağ ve Remzi Yeni gibi isimlerde düğüne katılan seçkin davetliler arasındaydı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.