SON DAKİKA

En Son Nokta

ARDAHAN KÜLTÜR EVİ YIL SONU SERGİSİNDE YERİNİ ALDI

İstanbul Ardahan Kültür Evi Esenyurt’ta kurulan sergide yerini aldı. Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi tarafından ‘2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Kursları Genel Sergisi’ başlıklı yıl sonu sergisinde, Kültür Evi kursiyerleri ve hocaları da stantlarını açtı.

Bilgileri Kopyala
ARDAHAN KÜLTÜR EVİ YIL SONU SERGİSİNDE YERİNİ ALDI
Kategori: Genel - Bu haber 68.808 kez okundu.

Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin el emekleri ile hazırladıkları ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisi açıldı.

BÖLGEDE TEK DERNEK İSTANBUL ARDAHAN KÜLTÜR EVİ

Programda dikkat çeken diğer bir durum ise kamu kurumları tarafından bu eğitim kursları sürekli yapılıyorken, bölgede dernek ve sivil toplum kuruluşu olarak tek derneğin İstanbul Ardahan Kültür Evi olması gözlerden kaçmadı. İstanbul Ardahan Kültür Evi de kendi bünyesinde böyle eğitim ve kurs faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.  Halk eğitim ile ortaklaşa İstanbul Ardahan Kültür Evi bünyesinde açılan eğitim programları kapsamında farklı branşlar da eğitim alan kursiyerler, hocaları eşliğinde ürünlerini sergilediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!