SON DAKİKA

En Son Nokta
Muhammet Düdükcü
Muhammet Düdükcü

AVENDER 20 ÖZEL AİLEYİ TATİLDE AĞIRLADI

İstanbul’un hiç kuşkusuz en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Avcılar Engelliler Derneği bu yılda özel çocuklar ve ailelerini tatilde ağırladı.

Bilgileri Kopyala
AVENDER 20 ÖZEL AİLEYİ TATİLDE AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 10.818 kez okundu.

Geçtiğimiz günlerde Avcılar sahilinde düzenlediği sünnet şöleni ile bir kez daha gönüllerde taht kuran Avcılar Engeliler Derneği yönetimi bu seferde 20 engelli aileyi ve evlatlarını tatil programında ağırladı.

Tekirdağ, Şarköy Beyaz Balina Otel’de 3 gece tatil yapan aileleri ve uzun bir süre evlerinden çıkamayan engelli vatandaşların bu sayede stres atması sağlandı. Yüzerek ve güneşlenerek yazın keyfini çıkaran engelli vatandaşlar unutulmaz 3 gün yaşarken ailelerin ve çocukların mutluluğu dikkat çekti.

AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar her yıl bu organizasyona imza attıklarını ve yapılan organizasyonların zorluğuna değinirken, ‘Özel çocuklarımız ve aileleri için unutamayacakları 3 gün oldu. Her yıl yaz ayının son günlerinde özel çocuklarımız ve ailelerini Şarköy’de misafir etmeyi sürdüreceğiz. Onların mutlu olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz’ açıklaması yaptı.

HABER: MUHAMMET DÜDÜKCÜ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!