SON DAKİKA

En Son Nokta

AVENDER engellilere dokunmaya devam ediyor

Avcılar’ın en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen Avcılar Engelliler Derneği (AVENDER) engelli bireyleri ve ailelerini ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

AVENDER engellilere dokunmaya devam ediyor
Kategori: Genel - Bu haber 18.282 kez okundu.

Avcılar’ın en aktif STK’larının başında gelen ve yaptığı etkinliklerle adından sıkça söz ettiren AVENDER üyelerini kahvaltıda buluşturdu. Her hafta düzenlediği etkinliklerle yaklaşık 300 kişilik aile ve engelli bireyleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşatan AVENDER pandemi dolasıyla sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Başkanı Ahmet Halit Vardar AVENDER üyelerini kahvaltıda buluşturdu.

ALFA DENTAL CLINIC’in destek verdiği programda AVENDER Başkanı Ahmet Vardar yaptığı açıklamada, bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini belirtirken, ‘Bugün çok önemli bir gün. Aylardır çocuklarımız pandemi nedeniyle evlerinde gerçekten bunaldı. Birde bu bireylerin ailelerinin durumunu düşünün. Sosyal mesafe kurallarına uyarak sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile kahvaltıda bir araya geldik. Canlı müzik eşliğinde sıkılan engelli çocuklarımızı ve ailelerini keyifli bir gün yaşamalarını istedik. Bir gün de olsa onların sevinci görülmeye yeter. Katkı sunan tüm dostlarımıza bir kez daha aileler adına teşekkür ediyorum. Etkinliklerimiz her hafta devam edecek’ dedi.

ALFA DENTAL CLINIC Diş Merkezi’nin sahibi İsmail Güleç, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir arada olmalarını sağlayan AVENDER yöneticilerine teşekkür ederken, ‘Benim açımdan çok mutlu ve anlamlı bir etkinlik oldu. Gerçekten burada özel insanlarla bir aradayız. Ahmet Vardar ve ekibi çok şey başarmış. Bugün bizde onların çalışmalarına katkı sunmak adına buradayız. Biz ALFA DENTAL olarak üzerimize ne düşüyorsa bundan sonra engelli kardeşlerimiz için yapmaya hazırız’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.