SON DAKİKA

En Son Nokta

AVENDER’DEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

Avcılar Engelliler Hizmet Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleninin ikincisini gerçekleşti. Baler Garden’da gerçekleşen sünnet şöleninde çocukların ve ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Bilgileri Kopyala
AVENDER’DEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ
Kategori: Genel - Bu haber 11.926 kez okundu.

Başarılı çalışmalara imza atan Avcılar Engellilere Hizmet Derneği bu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Özel çocuklar başta olmak üzere yardıma muhtaç 50 çocuğun sünnet ettiren dernek yöneticileri, bir de onları ve ailelerini düzenlediği sünnet şöleni etkinliğinde ağırladı.

Avcılar Baler Garden Kır Bahçesindeki dillere destan bir sünnet şöleni ile erkekliğe ilk adımını atan çocuklar İle aileleri felekten bir gece geçirdiler.

Avcılar’ın yakından tanıdığı Erol Bahadır Bilgiç, Mustafa Akkoyun, Hatip Abdar, Yunus Bostancı, Musa Büyükkardeşler, Şükrü Berber, Recep Tetik, Zeki Küsbe, Bahadır Demirci ve Seyfullah Sevinç gibi bir çok isim çocukların kirveliğini üstlenerek şölene renk kattılar.

Mehter takımının muhteşem sunumu ile başlayan şölen, sanatçı Bülent Yiğit’in konseri ile devam etti. Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar da bu muhteşem organizasyona katkı sağlayan güzel kalpli dostlarının vefasına teşekkür etti.

Vardar, ‘Bu kutsal vazifeyi de kazasız belasız atlatırken bize bu görevi bahşettiği için Rabbime dua ediyorum. Emeği geçen sponsorlarımıza, kirvelerimize, Baler Garden işletmecilerine, gazeteci dostlarımıza, sanatçılarımıza, gönül insanlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Dilerim başlattığımız bu çalışmalar belediyelere ve diğer STK’lara örnek olur. Kağıt üzerinde var olan ama fiiliyatta görmediğimiz kurumlar bıraksınlar reklam peşinde koşmayı vatandaşa hizmet için çabalasınlar’ diyerek toplumun tüm bireylerini özellikle özel insanlara yardım etmeye davet etti.

Avcılar Kaymakamı Kemal İnan da sünnet şölenine katılarak özel çocuklar ve aileleri ile birlikte vakit geçirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!