SON DAKİKA

En Son Nokta

Bahçeli son görüşmede Erdoğan’ı 6 ismi için uyarmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, son ikili görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı altı isim hakkında uyardığı iddia edildi. Bahçeli, ismini tek tek saydığı altı kişinin AK Parti-MHP ittifakını bozmaya çalıştığını söylemiş.

Bahçeli son görüşmede Erdoğan’ı 6 ismi için uyarmış
Kategori: Genel - Bu haber 224 kez okundu.

AK Parti ile MHP yerel seçimlerde ittifak konusunda köprüleri attı. Af ve Andımız konusunda farklı düşünen iki parti, arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Bahçeli’nin Bekir Bozdağ’ı tehdit eden tweet’leri AK Parti’de büyük rahatsızlık yarattı.
Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, “Herkes kendi yoluna mı?” başlığıyla yayımlanan yazısında dün Devlet Bahçeli ve Erdoğan’ın açıklamalarıyla ‘bozulan’ ittifakı değerlendirdi.

Söz konusu açıklamalarla ilgili olarak AK Parti ve MHP’li üst düzey yöneticilerle görüştüğünü belirten Fırat, kendisine söylenenleri okurlarına aktardı.  Buna göre AK Partili yönetici, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Erdoğan ile görüşmesinde af konusuna değinmediğini söyledi.

MHP’li yöneticinin de “Ankara’yı biz olmadan almaları çok zor. Azdan az, çoktan çok gider” dediğini paylaşan Fırat, sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne gidilmesi sürecinde ve bugüne kadar yaptıkları karşılığında hiçbir şey almadıklarını meydanlarda anlatacaklarını da belirten kaynağım, tartışma yaratacak bir iddiayı da gündeme taşıdı.

İddiaya göre Bahçeli son görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Yanınızdaki altı isim işbirliğinin bozulması için özel çaba sarf ediyor” dedi ve bu altı ismi tek tek saydı. MHP’li kaynağım, benimle de paylaştığı altı üst düzey ismin iki partinin işbirliğini bozmak için çaba sarf ettiğine inanıyor. Bu isimleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayıp açıklamayacaklarını göreceğiz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.