SON DAKİKA

En Son Nokta

Bakan Karaismailoğlu bizzat kullandı: 4,5-5 saatten 2 saate düştü

Dirksiyon başına geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, mega proje 1915 Çanakkale Köprüsü’nden geçerek yeni yapılan otoyolu kullandı. Aracı kendisi kullanan Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu bizzat kullandı: 4,5-5 saatten 2 saate düştü
Kategori: Genel - Bu haber 10.428 kez okundu.

Direksiyon başına geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale Boğazı’nın yeni gerdanı 1915 Çanakkale Köprüsü‘ne bağlanan Çanakkale-Malkara Otoyolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Çanakkale-Malkara Otoyolu’nda İstanbul istikametine doğru araç kullanırken çekilen videoyu paylaşan Bakan Karaismailoğlu, köprü ile birlikte 100 kilometrelik otoyolun İstanbul-Çanakkale arasının 40 kilometre kısaldığını ve 4,5-5 saatlik yolun 2 saate düştüğünü belirtti.

Meyve ve sebzenin ulaşımında da önemli olduğunu da belirten Karaismailoğlu, nakliyelerin hızlanacağını kaydederek yeni eserle tüm Türkiye’nin kazanacağını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.