SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SKANDAL KARAR!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet’e girişleri ücretli hale getirdi. Karar skandal olarak değerlendirildi. Oysa Esenyurt Belediyesi AK Partideyken Başkan Necmi Kadıoğlu Türkiye’nin en prestijli AVM’lerinin başında gelen AK Batı AVM’ye değnekçileri sokmamış, valeleri kovalamıştı.

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SKANDAL KARAR!
Kategori: Genel - Bu haber 12.184 kez okundu.

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet’e araçla girişleri ücretli hale getirdi. Bu karar aileleriyle ‘GÖLETE’ gezmeye giden vatandaşları çileden çıkardı.

Skandal karar sonrası Ensonnokta’ya değerlendiren vatandaşlar, ‘Ailemizle her gün gölete gelen insanlarız. Halkın kullanımına açık bir alandan araçlar için dahi olsa para talep etmek çok yanlış. Sanırım Bahçeşehir ve Başakşehir dışından insanların buraya gelmesini istemiyorlar. Dilerim Başakşehir Belediyesi bu karardan bir an önce döner’ yorumunda bulundular.

Araç başı 10 TL

Başakşehir Belediyesi, bu karar sonrasında ailelerini alarak gölete gezmeye gelen vatandaşların araçlarından 10 TL para talep etmeye başladı.

Yine Gölet’te inşaa edilen cafeler ve restoranlar görmeye alışık olmadığımız şekilde tüm mekanların önüne vale koyarak mekanlara gelen araçlardan para talep etmeye başladı.

Necmi Kadıoğlu izin vermemişti

Oysa Esenyurt Belediyesi AK Partideyken dönemin belediye başkanı Necmi Kadıoğlu Türkiye’nin en prestijli AVM’lerinin başında gelen AK Batı AVM’ye değnekçileri sokmamış, valeleri kovalamıştı. Kadıoğlu bu merkezlere gezmeye ve dinlenmeye gelen vatandaşların araçlarını istediği yere park ederek ailelerin huzurlu bir şekilde zaman geçirmesini sağlamıştı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.