SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN BİR ŞİRKET PSYCHE

Eğitim, Sağlık, Hukuk alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Psyche Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Yücel, şirketin kısa sürede kendini kanıtladığını ve alanında söz sahibi olduğunu belirtti.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN BİR ŞİRKET PSYCHE
Kategori: Genel - Bu haber 16.407 kez okundu.

Gamze Yücel “Psyche’yi,  “Değişim, Hareket İle Başlar” sloganı ile sevgi, merak, olgunlaşma, değişim adına, 1 yıl önce açmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken şöyle konuştu.

1 YILDA BÜYÜK BAŞARI

‘Psyche’yi, gül tütsüleri ile su şırıltısı ve müzik dinletilerinin olduğu konforlu ve rahatlatıcı bir yer şeklinde oluşturduk. Bu tasarım tarihe baktığımızda dünyada ilk kez 1488 yılında 2. Beyazıd tarafından Edirne Sultan Bâyezid Dârüşşifâsı’nda kullanırdı. PSYCHE: yani Ruh: Kelebek ile sembolize edilir. Çünkü kelebek de tıpkı ruh gibi: bir olgunlaşma sürecinden geçer. Kelebeğin; tırtılken kozayı açma sırasında gösterdiği çaba; tırtılı güçlü kılar ve bu olumlu DEĞİŞİM hareketi, onu geliştirir ve kelebek olur.

Şirketimiz 1 yılı aşkın süredir, İşletme- idari danışmanlık faaliyetleri hakkında stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka/imtiyaz konularında danışmanlık ve halkla ilişkiler ile ilgili hizmet vermektedir. Kurumsal olarak ihtiyaç duydukları an şirketlere belediyelere dernek vakıf ve okul ve benzeri kurumlara danışmanlık hizmeti sunmaktayız ” ifadelerini kullandı.

ADALET PEŞİNDE KOLLARI SIVADI

Ayrıca siyasette de başarısıyla adından söz ettiren AK Parti Esenyurt’un Anakademe Eğitim Komisyon Başkanı Gamze Yücel, STK’ların önemine değindi.

Yücel, “İstanbul Bölge Bilirkişiler Derneği İSBİLDER Kurucu Başkanı olarak Bizim burada olmamızı sağlayan şey; vatansever ve iyiye/iyiliğe olan inançlı duruşumuzdur.

16 yıldır eğitim ve sağlık alanında yaptığım mesleki çalışmalarım sonucunda artık şahıs olarak hakkın bilinciyle elimi değil, gövdemi bu taşın altına koyarak bir adım attım. Bilirkişilik, bir meslekten daha üstündür. Bilirkişilik, mahkeme ve soruşturma makamınca  gerektiğinde bilgisine başvurulması sebebiyle ÖNEMLİ kamu hizmetidir. İmza bilirkişiliği ve diğer tüm konularda Adalet sistemimizce atılacak her bir adımın destekçisi olacağımızı, yanında olduğumuzu GERÇEK manada bilirkişilik yapan her bir bireyin hak ettiği değeri görmesi için verilecek mücadelenin içinde olacağımızı belirtiriz”  şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.