SON DAKİKA

En Son Nokta

BAŞARILI İŞ KADINI ELİF LAÇİN KİMDİR?

Doğaya, çevreye ve tabiata dayalı teması ile Çekmeköy’de düzenlenen “Altın Doğa Ödülleri” ödül töreninde, ‘Yılın yükselen sosyal sorumluluk projeleri üreten genç girişimci’ ödülüne genç iş kadını Elif Laçin layık görüldü.

Bilgileri Kopyala
BAŞARILI İŞ KADINI ELİF LAÇİN KİMDİR?
Kategori: Genel - Bu haber 14.261 kez okundu.

Doğaya çevreye ve tabiata dayalı teması ile gerçekleşen “Altın Doğa Ödülleri”nin ödül töreninde birçok sanatçı, iş insanı ve gazeteci bir araya geldi. “Altın Doğa Ödülleri” başlığıyla düzenlenen ödül töreninde Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, iş insanları ve gazetecileri ödüle layık görüldü.

Ödül gecesinde “Yılın yükselen sosyal sorumluluk projeleri üreten genç girişimci” ödülüne genç siyasetçi Elif Laçin layık görüldü.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine toplayan Elif Laçin kimdir?

Bayburtlu 1994 doğumlu Laçin, sosyal sorumluluk projeleriyle gençlere örnek oluyor. Siyasi olarak gönülden AK Partide görev almakta olan Laçin, Cumhurbaşkanımızın üzerinden yük alabilmek adına sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığını belirtiyor.

İş hayatında da ortaklıkları bulunan ve genç yaşına rağmen başarısıyla adından söz ettiren Laçin, sürekli kendisine sorulan, ‘sana güç veren kim, ne iş yapıyorsun?’ sorusuna, ‘siyaseti iş olarak görmüyorum hizmet çatısı olarak görüyorum. Verilen görevle hizmet ediyorum. Liderimizin üzerinden yük alabilmek adına verilen hangi görev olursa olsun benim için en önemli şey o görevi layıkıyla yerine getirmektir. İhtiyaçlı ailelere de destek oluyorum ve bu çalışma neticesinde mutluluk duyuyorum. Tüm imkânlarımı zorlayarak derdi olan herkese derman olmak için çok daha fazla çalışmaya devam edeceğim. Bu yolda her daim yanımda olan aileme ve siyasi büyüklerime teşekkür ediyorum’ dedi.

Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Siyasetle de ilgilenen Elif Laçin, ‘Siyasette hedeflerim var. Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Onun davasına hizmet etmekten ve onun yolunda yürümekten onur duyuyorum. İlgilendiğim tek siyaset gönül siyasetidir. Tek hedefim genç kardeşlerimizin daha fazla elinden tutmak ve onlara örnek olmaktır” dedi.

İtibar suikastı yapılıyor

Hakkında bazı sosyal medya mercilerinde yapılan olumsuz haberlere de cevap veren Laçin, ‘Paralı haberler yaptırarak itibar suikastı yapmaya çalışanları gayri ahlaki buluyorum. Yalan haberlerle hedeflerime şüphe düşürmek için bu yöntemi tercih ediyorlar. Bunlardan yargı önünde hesap soracağım. Başarılı insan hedef olur. Hiç bir makama sahip olmadan başarılarımla ön plandayım. Biliyorum ki meyve veren ağaç taşlanır. Biz yolumuza Elif gibi dimdik devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi; durmak yok, yola devam inşallah” diyerek çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!