SON DAKİKA

En Son Nokta

Başbakan’dan yeni bedelli askerlik açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, ‘Bedelli askerlik yeni hükümetin gündeminde olacak konulardandır. Bedelli askerlik olarak değil geniş kapsamlı bir reform yapılması gerekiyor, şartlar oluştu.’ dedi.

Başbakan’dan yeni bedelli askerlik açıklaması!
Kategori: Genel - Bu haber 150 kez okundu.

Başbakan Yıldırım, Habertürk Televizyonunda yayınlanan “Türkiye’nin Nabzı” programında Bedelli askerlik tartışmalarına son noktayı koydu.

Başbakan Binali Yıldırım, bedelli askerlik için şartların oluştuğunu açıkladı.

‘ŞARTLAR OLUŞTU!’

Başbakan Binali Yıldırım, “Yeni hükümetin gündemindeki konulardan birisi bu olacak. Bu bedelli mesele değil, bu bir reform. Ciddi anlamda birikim var. Bunu bedelliyle de sadece çözmek mümkün değil. Bütün boyutlarıyla ele alıp çözmemeiz gerek. Bence şartlar oluştu.” dedi.

UZMAN JANDARMALARA EK GÖSTERGE

İlk memuriyete başlangıcında bir sorun var onu düzelteceğiz. İlk memuriyete başlamalarında bir iyileştirme yapıyoruz bu önemli bir şey.

Geldiğimiz noktayı küçümsemek doğru değil. Türkiye son 15 yılda 3 kat büyüdü. Uzun süre Ulaştırma Bakanlığı yaptım. Başladığım ile bitirdiğim an alt yapıda kıyaslanamaz. Alt yapıda ilk 10’a girmişiz bu büyük bir mutluluk. Yurdun her köşesine gittiğimizde başladığımız bitirdiğimiz yaşam kalitesini arttıran hizmetleri gördüğümüzde, mutluluk duyuyor tebessüm ediyoruz.

Daha fazlası da yapılabilirdi. Dayatmalar, darbeler olmasaydı zamanı daha etkin kullanabilirdik. Geldiğimiz noktayı küçümsersek haksızlık olurdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.