SON DAKİKA

En Son Nokta

Baykal’dan Hançerli’ye sert eleştiri: İyi bir başkan olması bekleniyor. Bu imkansız

Avcılar’da başarız bir yönetim sergileyen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’ye bir tepkide önceki dönem başkan yardımcılığı yapan Burçin Baykal’dan geldi. Baykal, ‘Hançerli’nin iyi bir belediye başkanı olması bekleniyor. İmkansız bir şeyi beklemek bu’ açıklamasında bulundu.

Baykal’dan Hançerli’ye sert eleştiri: İyi bir başkan olması bekleniyor. Bu imkansız
Kategori: Genel - Bu haber 12.636 kez okundu.

Belediye başkan yardımcılığı döneminde Turan Hançerli’nin de meclis üyesi olduğunu hatırlatan Türkiye Değişim Partisi 3. Bölge Teşkilat Sorumlusu Baykal: ‘O dönem Hançerli kentsel dönüşüme şer vurmuştur. Ataşehir Belediye Başkanı gelip, yapmayın bu kentsel dönüşüm çok önemli insan hayatı söz konusu demesine rağmen bile şer vurmuştu. Şimdi görüyorumda bizi yerden yere vuranlar Hançerli’nin yönetiminden daha pişman. Farklı bir sonuç beklemeleri beni şaşırttı doğrusu. Hançerli’nin iyi bir belediye başkanı olması bekleniyor. İmkansız bir şeyi beklemek bu’ ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.