SON DAKİKA

En Son Nokta

BAYRAM BUĞDAYCI: ‘KEMAL DENİZ BOZKURT ESENYURTLULARI SÜREKLİ KANDIRDI’

Esenyurtlu tanınmış iş insanı Bayram Buğdaycı Esenyurt’un geride kalan 3 yılda çok kötü yönetildiğini ve belediye başkanının sürekli ağlayarak sızlayarak mağdur edebiyatı çizdiğini belirtti.

Bilgileri Kopyala
BAYRAM BUĞDAYCI: ‘KEMAL DENİZ BOZKURT ESENYURTLULARI SÜREKLİ KANDIRDI’
Kategori: Genel - Bu haber 10.933 kez okundu.

Esenyurt’un büyük problemleri olduğuna değinen Bayram Buğdaycı, belediye başkanının geride kalan 3,5 yılda bu problemlere el atmadığını belirtti.

Kemal Deniz Bozkurt’un sürekli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gibi yurt dışı ve yurt içi geziler yaptığına değinen Buğdaycı, ‘Ekrem İmamoğlu ve Kemal Deniz Bozkurt’u bir birine benzetiyorum. Biri şehrinde diğeri ilçesinde ne zaman önemli bir sorun yada problem yaşanırsa soluğu hemen yurt dışında yada tatilde alıyor.

Kemal Deniz Bozkurt’un bugün tatil ve gezi günlerini hesaplasınlar inanın Esenyurt’ta geçirdiği zamandan çok daha fazladır. Şimdi yandaşları bu tespitimden sonra ‘resmi ziyaretler onlar’ diye hemen savunmaya geçerler. Bir kısmı öylede olsa bu durumun ilçesini terk etmesini gerektirecek nedenler olduğunu düşünmüyorum.

DEVASA BÜTÇELER NEREYE KULLANILDI?

Hem medyadan hem de meclis konuşmalarını takip ediyorum. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a bugüne kadar 2 milyar 600 milyon para emanet edilmiş. Yani belediyemizin 3 yılda ki bütçesi 2 milyar 600 milyon.

Allah aşkına elinizi vicdanınıza götürün, bu parayla bu ilçeye neler yapılmazdı ki? Peki, belediye bu bütçeyle bu ilçeye neler yaptı? Ben Kültür Merkezi’nin önüne kondurulan Nazım Hikmet heykelinden başka bir şey görmedim. Nasıl olurda bu bütçenin karşılığında bu ilçeye her hangi bir hizmet kazandırılmaz. Anlamış değilim. Devletin yetkili kurumları hiç denetlemiyor mu gelen paranın nereye kullanıldığının hesabını sormuyor mu?

HEM İSTANBULLULAR HEM DE ESENYURTLULAR BÜYÜK DERS ALDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a oy veren birçok arkadaşımız ve sempatizanı bugün çok pişman. İş yerinde, derneklerde, kıraathanede, pazarda kiminle sohbet etsem aynı şeyi söylüyor. ‘AK Partinin yaptığı bazı hatalardan dolayı onlara ders vermek istedik’ diye başlıyor cümleler. Sonra ‘demek ki yaşayarak görmek lazımmış’ diyerek tercihlerinde ki memnuniyetsizliklerini aktarıyorlar. Hem İstanbullu hem de Esenyurtlu inanın büyük ders aldı. AK Parti döneminde yapılan projelerden eser yok şimdi. Rahmetli Kadir Topbaş ve Necmi Kadıoğlu’nun yaptığı hizmetlerin bakımını yapsınlar, koruyup kollasınlar yeter. İnanın başka bir şey beklemiyoruz’ diyerek hem İstanbul’un hem de Esenyurt’un kötü yönetildiğini belirtti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!