SON DAKİKA

En Son Nokta

BELEDİYE’NİN YAPAMADIĞINI TEK BİR ADAM YAPTI!

Çorum’dan Avcılar’ın Yeşilkent Mahallesi’ne yerleşen ve maddi durumu kötü olan ailenin yardımını AVENDER koştu. Ailenin önce yardım için Avcılar Belediyesi’ne gittiği ve olumsuz bir cevap aldığı öğrenildi.

Bilgileri Kopyala
BELEDİYE’NİN YAPAMADIĞINI TEK BİR ADAM YAPTI!
Kategori: Genel - Bu haber 15.522 kez okundu.

Maddi olumsuzlar nedeniyle Çorum’dan Avcılar’ın Yeşilkent Mahallesi’ne gelen ailenin umudu AVENDER oldu. Türkiye’nin dört bir yanına yaptığı iyiliklerle adından söz ettiren AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar, ‘bir ailemizin daha yüzünü güldürdük bu mutluluk paha biçilemez’ dedi.

AVCILAR BELEDİYESİ GERİ ÇEVİRMİŞ

Yeşilkent Mahallesi’ne yerleştikten sonra Avcılar Belediyesi’ni arayarak yardım talebinde bulunan ailenin talebi geri çevrildi. Evinde ziyaret ettiğimiz Ş. Ünlü, ‘Çorum’dan çeşitli sıkıntılar nedeniyle Avcılar ilçesine yerleştik. Tabi maalesef maddi imkansızlıklar nedeniyle zor bir dönem yaşıyoruz. Bu noktada Avcılar Belediyesi’ni ziyaret ettim. Taleplerimi ilettim ama olumsuz cevap vererek beni İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönlendirdiler. Ogün bugündür ne arayan nede soran var. Daha sonra karşımıza AVENDER Başkanı Ahmet Halit Vardar çıktı. Kendisinden Allah razı olsun. Öncelikli ihtiyaçlarımızı kısa sürede gidererek bizi mutlu etti’ dedi.

A’DAN Z’YE EVLERİNİ DÖŞEDİ

Hayırsever Özgür Kardeşler’in yardımlarıyla evin bütün ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Dernek Başkanı Vardar: ‘Maddi olumsuzluklarla boğuşan evinde hiçbir şeyi bulunmayan ailemize bugün yardım eli uzattık. Değerli hayırseverlerimiz vasıtasıyla koltuğundan, beyaz eşyasına kadar bütün ihtiyaçlarını giderdik. AVENDER olarak bize ulaşan herkesin yardımına koşmaya devam ediyoruz’ şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!