SON DAKİKA

En Son Nokta

BERAT ALBAYRAK ESENYURT’TA TARİHİ MESAJ VERDİ

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı ve SKM’nin organize ettiği toplantıda Enerji Bakanı Berat Albayrak Nikah Salonunda Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleriyle bir araya gelerek tarihi mesaj verdi.

BERAT ALBAYRAK ESENYURT’TA TARİHİ MESAJ VERDİ
Kategori: Genel - Bu haber 5.082 kez okundu.

Bugün akşam saatlerinde gerçekleşen toplantıya Enerji Bakanı Berat Albayrak, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, belediye başkan yardımcıları ve yaklaşık doğu ve Güneydoğulu 200 kanaat önderi katıldı.

Açılış konuşmasında katılımcı kanaat önderlerine teşekkür eden ve 24 Haziran’da gerçekleşecek seçime dikkat çeken AK parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, bu seçiminin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunun altını bir kez daha çizdi. Çelik, daha sonra sözü katılımcı kanaat önderlerine bırakırken, katılımcılar birçok farklı konuda Bakan Albayrak’a sorular yöneltti.

İlçenin elektrik sorunlarının yanı sıra Kürt toplumunun Milletvekilliği listesinde temsil noktasında ki eksikliğe kadar birçok soruya samimiyetle cevap veren Bakan Albayrak, Türkiye’nin artık yıkılmayacak bir iradeye sahip olduğunu belirtti.

TARİHİ MESAJ: ‘ARTIK TÜRKİYE ÜZERİNDE OYUN OYNAYAMAZLAR’

Türkiye’nin darbe girişimini atlatması ve 16 Nisan’da yeni sisteme ‘Evet’ denmesinin Türkiye’nin önünü açtığını artık kimsenin bu ülkenin büyümesinin önünde duramayacağını üstüne basa basa tekrarlayan Albayrak, Türkiye’nin artık kritik eşikleri geçtiğini bundan sonra yıkılmayacağını belirterek, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin çok büyük bir şerden daha büyük bir hayrı ortaya koyduğunu söyledi ve 80 milyonun birbirine kenetlendiğini belirtti. İkinci eşiğin ise siyasi istikrarlı bir sisteme dönüşümün olduğunu belirtti. 16 Nisan Türkiye’nin yaşanabilecek uyuşmazlıklar karşı güçlü ayakta kalması için önemli bir kavşak olduğunu söyledi.

Batı Teste Tabi Tutuluyor!

Dünyanın Asya merkezli ekonomi ağının dönüşümü içinde olduğunu belirten Bakan, Türkiye’nin kazan, kazan ilişkisini tek perspektiften yürüteceğini hem doğuya, hem batıya, hem güneyle hem kuzeyle dünden daha güçlü ilişkilerin yürütüleceğini kaydetti.

Batı ile ilişkilerimizin testten geçtiği şu günlerde, Batı’nın bizi kaybetmesi ile 80 milyonu kaybedeceğini belirtirken, artık eski Türkiye’nin olmadığını söyledi. Mikro ve makro yapının daha güçlü olduğunu belirten Bakan, Türkiye ve Almanya’nın arasını bozmaya çalışanlara da aklıselim siyasetçilerin izin vermemesi gerektiğini ekledi.

Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını artık daha güçlü ve daha kararlı adımlar attığını ve bunun da 15 Temmuz’da kanıtlandığını söyleyen Albayrak, ekonomik açıdan da daha güçlü bir Türkiye’nin geleceğini söyledi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.