SON DAKİKA

En Son Nokta

BEYLİKDÜZÜ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA GÜNAYDIN ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan AK Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Günaydın yapılan anketlerde önde çıkarken hafta sonu yapılan temayül yoklamasında da açık ara zirvede yer aldı.

Bilgileri Kopyala
BEYLİKDÜZÜ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA GÜNAYDIN ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 79.960 kez okundu.

3 yıldır yürüttüğü Beylikdüzü AK Parti ilçe başkanlığı sürecini başarıyla sürdüren iş adamı Mustafa Günaydın çalışmaları ve projeleri ile takdir topluyor.

Bugüne kadar Beylikdüzü’nde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Günaydın, çıtayı o kadar yukarı çıkarmış ki Beylikdüzü sakinlerinin doğum günlerinde bile yanlarında olmaya çalışıyor. Düğün ve cenazeleri kaçırmayan çocuk doğumlarında ailelerin yanında olan Günaydın, spor kulüplerinin idmanlarına da katılarak özelikle gençlerle bir arada olmaya çalışıyor.

Kamu kurumu yöneticilerini ve çalışanlarını her fırsatta ziyaret eden onlara karınca kararınca hediyeler takdim eden ve problemlerinde yanlarında olmayı sürdüren Mustafa Günaydın Beylikdüzü’nde takdir edilecek performans sergiliyor. Her Pazartesi liselere BİN kişilik nohut ve pilav ikram eden AK Parti Beylikdüzü ilçe yönetimi ibadethanelerinde ellerinden geldiğince eksikliklerini gideriyor.

ANKETLERDE ÖNDE, TEMAYÜLDE AÇIK ARA BİRİNCİ

Yapılan son seçim anketlerinde Beylikdüzü’nde ‘Kim Aday Olmalı’ tercihlerinde ilk sırada yer alan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, hafta sonu il başkanlığında yapılan Temayül Yoklamasında da açık ara önde çıktı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili Günaydın’ın mütevaziliği ve dava bilinci ile her platformda zirvede yer aldığını ifade ederken, ilçe başkanlığı sürecinden övgüyle bahsetti.

Bu başarılı performansın doğal olarak takdir gördüğünü belirten yetkili isim Mustafa Günaydın’ın Beylikdüzü’nde AK Parti’yi zirveye çıkaracağına inandığı ifade etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2 ADET YORUM YAPILDI
Muazzez Tunca Kasım 28, 2023 / 11:53 Yanıtla

Güveniyor Beylikdüzüne hizmet vereceğine inanıyorum.

Muazzez Tunca Kasım 28, 2023 / 11:54 Yanıtla

Güveniyorum hizmet vereceğine inanıyorum.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!