SON DAKİKA

En Son Nokta

BİNGÖLLÜLERİN MESAJI NET: ABDULSAMET TELİMEN’İN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

AK Parti Esenyurt ilçe yönetim kurulu üyesi, partinin tecrübeli ve emektar ismi Abdulsamet Teliman belediye meclis üyeliğine adaylığını koydu. Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü ile ilk toplantısını Bingöllüler Derneği’nde gerçekleştiren Abdulsamet Telimen’e Bingöl Dernek Başkanı ve kanaat önderleri büyük destek verdi.

Bilgileri Kopyala
BİNGÖLLÜLERİN MESAJI NET: ABDULSAMET TELİMEN’İN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ
Kategori: Genel - Bu haber 59.339 kez okundu.

Dernek Merkezi’nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü ağırlayan Bingöllüler meclis üyesi adayı olan ilçe yönetim kurulu üyesi Abdulsamet Telimen’in sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.

ABDULSAMET TELİMEN’LE GURUR DUYUYORUZ

Dernek Başkanı Nesuh Belgeli ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, Abdulsamet Telimen’den övgüyle bahsederken, ‘Abdulsamet gerçekten Bingöllülere ve derneğimize ciddi katkılar sunmuştur. Her daim bizlerin yanında olmuş dertlilerimizin dertleriyle dertlenmiş ve yardımlarına koşmuştur.

AK Parti bünyesinde uzun yıllardır hizmet etmiş çeşitli görevlerde bulunmuş bir yöneticidir. Biz sonuna kadar arkasındayız. Dilerim dava adamı olan sevgili Telimen bugün ziyaretimize gelen başkan adayımız Hamit Öncü tarafından meclis listesinde güzel bir yerde değerlendirilir’ açıklaması yaptı.

Toplantıya katılan Bingöllü iş adamları ve kanaat önderleri de sohbet tadında geçen ziyarette meclis üyeliğine adaylığını koyan Samet Telimen’e destek vererek her daim yanında olduklarını ifade etti.

HAMİT ÖNCÜ ESENYURT İÇİN BİR ŞANSTIR

Hamit Öncü’nün Esenyurt için büyük bir şans olduğunu da ifade eden meclis üyesi adayı iş adamı Abdulsamet Telimen, ‘Çok tecrübeli ve donanımlı bir insan. Daha önce belediye başkanlığı yapması ve Esenyurtlu olması bu kentin sorunlarının çözümü noktasında kısa sürede büyük bir yol almamızı sağlayacak. Esenyurt halkı Hamit Hocamızı çok seviyor. Kendisine olan güven ve destek her geçen gün büyüyerek artıyor. 31 Mart günü Esenyurt Belediyesine AK Parti’nin bayrağını yeniden asmak için var gücümüzle çalışacağız’ diyerek seçimi kazanacaklarının altını çizdi.

TEMSİLDE ADALETİ ÖNEMSİYORUM

Meclis üyeliği noktasında bugüne kadar gerçekleştirdiği toplantılarda hiçbir topluluğa söz vermediğini hatırlatan Başkan adayı Hamit Öncü, ‘Temsilde adaleti önemsiyorum. Bu doğrultuda demografik yapıya göre de hareket edeceğiz. Şunu bilin Abdulsamet kardeşim kendisini bu davaya adamış önemli bir şahsiyettir. Meclis üyeliğini hak ediyor mu? Elbette. Karşılıksız, çıkarsız, samimiyetle kendisini sevdiren ve benimsettiren bir isim. İnşallah dilediğini elde eder. Nasipse bunun önüne kimse geçemez. Ben bunu bilir ve bunu söylerim’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!