SON DAKİKA

En Son Nokta

BOĞAZKÖY İDAŞ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı iş adamı Mustafa Özbey’in sahibi olduğu Boğazköy İdaş Mobilya Mağazası görkemli bir törenle hizmete girdi. Açılışa Milletvekili Halis Dalkılıç ve BJK eski başkanı Fikret Orman gibi isimlerde katılarak açılışa renk kattı.

Bilgileri Kopyala
BOĞAZKÖY İDAŞ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 62.398 kez okundu.

İş adamı Mustafa Özbey’in sahibi olduğu ve Boğazköy’de hizmete giren İDAŞ Mobilya Mağazası seçkin davetli topluluğunun katılımı ile hizmete girdi.

Boğazköy’de hizmete giren Mağazada İDAŞ yatak, baza ve başlıklarının yanında İDAŞ ev tekstili ve İDAŞ’ın yeni nesil mobilya grubu da satışa sunuluyor.

Boğazköy ve çevre ilçelerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yeni İDAŞ MOBİLYA YATAK BEYAZ EV TEKSTİLİ mağazasının açılışı sonrası, mağazayı gezen vatandaşlar, birbirinden kaliteli İDAŞ yatak ve baza çeşitleri ile ev tekstil ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

Açılışa AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç’ın yanı sıra, BJK eski kulüp başkanı Fikret Orman, belediye meclis üyeleri, iş adamları, İdaş yetkilileri ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

İdaş Mobilya Yatak mağazasının yatırımcısı, ayrıca birçok ticari sektörde başarısıyla adından söz ettiren ve ailesiyle birlikte tecrübesini, profesyonel kariyerini ve tüm bilgi birikimini İDAŞ Boğazköy bayiliğini açarak taçlandıran Mustafa Özbey, “1965 yılından günümüze yatak ve uyku ürünü denildiğinde akla ilk gelen markamız İdaş’ı değerli Boğazköy halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyerek, uzun yıllardır sektör deneyimini ve kalitedeki hizmet anlayışını Boğazköy halkıyla buluşturmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

HALİS DALKILIÇ BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

Açılışa katılan önemli isimlerden biri olan AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç Özbey ailesinin fertlerine bol kazanç diledi. Dalkılıç, açılışta yaptığı konuşmada yaklaşan seçimlere değinirken, önemli olanın, yapabileceklerin vadedilmesi ve vadedilenlerin de yapılması olduğunu, ayrıca eser siyaseti ve eser belediyeciliği ile hareket eden anlayışın sahibi olduklarını vurgulayarak, “Yapılacak seçimlerin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Teşkilatlarımızı görüyorsunuz, diri, rehavet yok. Kapı kapı dolaşacağız, her kardeşimizin kapısını çalacağız, gelmeyene gideceğiz, gönüllerde yer edeceğiz. Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Tüm bu zorluklara rağmen iktidar olarak başarılı işler çıkarıyoruz. İstanbul’un ve Esenyurt’un durumunu görüyorsunuz. 5 yılda ne kadar kötü yönetildi. Sizlerden bu seçimde Esenyurtta ve İstanbul’da AK Parti’nin yanında durmanızı rica ediyorum’ diyerek yerel seçimin önemine vurgu yaptı.

Açılışa katılan BJK eski başkanı Fikret Orman ve açılışa katılan misafirler yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!