SON DAKİKA

En Son Nokta

Boluspor’dan Sunderland’e transfer oldu!

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor ile sözleşmesi biten 25 yaşındaki Türk defans oyuncusu Alim Öztürk, İngiltere’de Championship’ten 1. Lig’e düşen Sunderland’e transfer oldu.

Boluspor’dan Sunderland’e transfer oldu!
Kategori: Genel - Bu haber 188 kez okundu.

Sunderland, Boluspor ile yollarını ayıran Alim Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzalarken savunma oyuncusu İskoç ekibi Hearts’te oynadığı zaman takımı çalıştıran teknik direktör Jack Ross ile tekrar buluşmuş oldu.

”ALİM, TANIDIĞIM BİR OYUNCU”

Sunderland teknik direktörü Jack Ross, ”Alim tanıdığım bir oynucu. Birkaç yıl önce birlikte çalışmıştık. Tam potansiyeline ulaşabilecek yetenekte bir futbolcu. Topla beraber çok rahat haraket edebiliyor ve taraftarlar bundan keyif alacaktır.” sözlerini kullandı.

Bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Alim Öztürk, ardından İskoç ekibi Hearts’ın yolunu tuttu. Alim, geçen sezonu da Boluspor’da geçirdi ve toplam 21 maçta forma giydi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.