SON DAKİKA

En Son Nokta

Bu hareket Ronaldo’dan Messi’ye mesaj mı

Rusya’nın ağırladığı FIFA 2018 Dünya Kupası kapsamında Portekiz’in İspanya ile karşılaştığı maçta, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, attığı 3 golle yeni bir rekora imza atarken, gol sevinci sırasında yaptığı bir hareketle tartışma konusu oldu.

Bu hareket Ronaldo’dan Messi’ye mesaj mı
Kategori: SPOR - Bu haber 518 kez okundu.

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, dün takımının Soçi’de İspanya ile karşı karşıya kaldığı maçta 3 gol atıp ülkesine 3–3 beraberlik kazandırdı.

Ronaldo, 4 Dünya Kupası’nda üst üste gol atan 4. futbolcu olarak bir rekora imza atıp yine adından söz ettirdi.

Ancak maçta Ronaldo’nun golleri dışında çok konuşulan başka bir şey daha vardı; o da ne ifade ettiği bilinmeyen sevinç hareketi…

Hareketi yorumlayan Twitter kullanıcıları, Ronaldo’nun çenesinin ucuna dokunarak yaptığı ve keçi sakalını hatırlatan bu hareketin Messi’ye gönderilen bir mesaj olduğunu savundu.

Nitekim Ronaldo’nun rakibi Messi’nin yer aldığı spor giyim markası Adidas için çekilen bir reklamda “tüm zamanların en iyisi” anlamına gelen, “Greatest of All Times” ifadesinin kısaltması ve İngilizce “keçi” demek olan “GOAT” sözcüğü kullanıldı. Messi de reklamda bir keçi ile poz verdi.

Sputnik’in aktardığına göre tüm bunlar da kullanıcıların Ronaldo’nun bu hareketle Messi’ye “dünyanın en iyisi” yani “keçisi benim” mesajı verdiği anlamını çıkarmasına neden oldu.

​Varun S Gowda “Ronaldo, Messi’ye bu sevinçle keçinin kim olduğunu mu söylemeye çalışıyor?” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.