SON DAKİKA

En Son Nokta

Bursaspor’da Ali Ay yeniden başkan

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’da Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Genel Kurul’un ikinci gününde oylama yapıldı ve Ali Ay yeniden başkan seçildi.

Bursaspor’da Ali Ay yeniden başkan
Kategori: SPOR - Bu haber 345 kez okundu.

Bursaspor’da Genel Kurul oldukça heyecanlı geçti Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda gerçekleştirilen genel kurulda, 15 sandıkta üyeler saat 12.00 itibarıyla oy vermeye başladı. Genel kurulda 4 bin 392 üye, mevcut başkan Ali Ay’ın yanı sıra Lemi Keskin, Hüseyin Akdemir ve Ahmet Bozdemir’in başkanlık için yarıştığı seçimde saat 17.00’ye kadar oy kullandı. Kongrede saat 17.00’de sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi.

Bursaspor’da yeni başkan belli oldu

Uzun soluklu günün ardından Bursaspor’da yoğun katılımlı Genel Kurul sonuçları açıklandı. Yeni başkan Ali Ay seçilmiş oldu. Böylece Ali Ay, camiada güven tazeledi.

Aybaba müjdesi

Teknik direktör Samet Aybaba ile anlaştıklarını dile getiren Ay, “Samet Aybaba ile görüştük. Oldu gibi bu iş.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.