SON DAKİKA

En Son Nokta

CEBRAİL AKBAŞ: BİZDEN BİRİ HALKTAN BİRİ

Avcılar’ın yetiştirdiği önemli Avukatlardan Cebrail Akbaş milletvekili aday adaylığını koyduğu AK Partide çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 3. Bölgede tanınan ve karşılığı bulunan Akbaş’ın başta Avcılar olmak üzere Esenyurt, Bahçelievler, Beylikdüzü, Güngören, Bakırköy, Küçükçekmece ve Bağcılar ilçelerinde temayülde destek gördüğü kulis bilgilerim arasında.

Bilgileri Kopyala
CEBRAİL AKBAŞ: BİZDEN BİRİ HALKTAN BİRİ
Kategori: Genel - Bu haber 19.229 kez okundu.

Adalet yönü herkesçe bilinen ve teşkilatçı kimliği olan ve kendisini çizgisini bozmadan davası için mücadeleden vazgeçmeyen biri olarak gördüğünü belirten Akbaş, aday yapılması durumunda 3.bölge gibi Doğu ve Güneydoğu insanın çoğunlukta olduğu ilçelerde büyük destek göreceği bilinen bir isim.

Kamuoyunun ve AK Partililerin TBBM de bölge halkını en iyi şekilde temsil edeceğine inandığı ve her zaman kapısını çalabileceği HALKTAN BİRİ BİZDEN BİRİ olarak tanınan Cebrail Akbaş, ‘Zulmete karşı Aydınlık için, Batıla karşı Hakkı Müdafaa için, Bu kutlu yarışta ben de varım. Tüm dostlardan dua ve destek beklerim’ diyerek adaylığını ilan.

AK Parti Genel Merkezinin böylesine kritik bir seçimde hukukçu, genç, dinamik, halkın teveccüh göstereceği isimlerle seçime gitmesinin seçimin kazanılmasında büyük rol oynayacağına inanıyorum.

Hukukçu olan, şair kimliğiyle bilinen Cebrail Akbaş uzun bir süre teşkilatlarda görev almış ve sonrasında adından sıkça bahsedilen Hakkı Müdafaa Derneğini kurmuştu. Birçok STK’nın kurucuları arasında bulunan ve üst düzey yöneticilik yapan Akbaş, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kez daha seçileceğine inanıyor.

NİYE ADAY OLDUM?

Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili ama dört tarafı da ateş çemberi içerisinde. Küresel güçler 14 Mayıs seçimleriyle birlikte AK Parti iktidarını devirip kirli emellerini ülkemizde uygulamak istiyor. Bende Cumhurbaşkanımızın yanında şer güçlere karşı durup onunla birlikte mücadele etmeyi ve bir nebzede olsa yükünü azaltmak için aday oldum.

AVUKAT CEBRAİL AKBAŞ KİMDİR?

Aslen Adıyamanlı olan Avukat Cebrail Akbaş, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamış ve akabinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmıştır. 2008 yılında İstanbul Barosu’nda avukatlık stajını başlatmış ve 1 yıllık stajın ardından avukatlık yapmaya başlamıştır. Halen de Bakırköy’de aktif olarak mesleğini icra etmektedir.

Siyasi hayatına 2002 yılında AK Parti’nin zaferle çıktığı ilk seçiminde AK Parti’den sandık müşahidi olarak başlamıştır. Devamında Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar ilçe başkanlıklarının talebiyle seçim dönemlerinde avukat olarak okul sorumluluğu üstlenmiş ve görevini hakkıyla yerine getirmiştir. 2018 yılında Avcılar Ak Parti ilçe kongresinde yönetim kurulu üyesi olarak seçilmiş ve devamında İlçe Seçim İşleri Başkanı olarak yürütme kurul üyeliği yapmıştır. Yine aynı dönemde Avcılar İlçe Seçim Kurul Üyeliği görevini üstlenmiş ve 2019 yılındaki yerel seçimler sonrasındaki oyların geçerliliği ve geçersizliği sürecinde önemli başarılar sağlamıştır. Bu süreçte arkadaşlarıyla birlikte AK Parti’nin geçersiz sayılan 1024 oyunun geçerli sayılmasında büyük başarılar göstermiştir. Bu başarılarıyla hem ilçe başkanlığının, hem il başkanlığının hem de bölge vekillerinin takdirlerini toplamıştır. Ayrıca 2021 yılında yapılan Avcılar İlçe Başkanlığı kongresinde ilçe başkan adayı olmuştur. Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana gönüllü olarak vazife ayırt etmeksizin partiye hizmeti millete hizmet olarak gören bir anlayışla çalışmalarına devam etmektedir.

İstanbul 2 Nolu Baronun kuruluşunda da katkılar sunmuş ve halen İstanbul 2 Nolu Barosunun bir üyesidir. Sivil toplum kuruluşu olarak da geçmişte TÜMSİAD Bakırköy İlçe Temsilciliği yapmış ve halihazırda MÜSİAD üyesidir. Milli ve manevi değerlerimize yapılan saldırıları önlemek amaçlı kurulan ve bu konuda fikri ve hukuki mücadelede bulunan HAKKI MÜDAFAA DERNEĞİNİN de Başkanlığını yürütmektedir. Av. Cebrail AKBAŞ evli ve 3 çocuk babası olup, SEMAVER isimli bir şiir kitabı da bulunmaktadır.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!