SON DAKİKA

En Son Nokta

CHP’li isimden kurultay çıkışı: Baskı yapılıyor

24 Haziran seçimlerinde hezimete uğrayan CHP’de Muharrem İnce’ye yakın isimler kurultay için imza kampanyası başlattı. Çalışmalar sürerken CHP PM Üyesi Erdal Aksünger’in “Genel Merkez’de kurultay için imza verenlere ciddi baskı var” açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

CHP’li isimden kurultay çıkışı: Baskı yapılıyor
Kategori: Genel - Bu haber 198 kez okundu.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce‘ye yakın isimler tarafından olağanüstü kurultay için başlatılan imza toplama çalışması devam ederken, CHP PM Üyesi Erdal Aksünger‘den dikkat çeken açıklamalar geldi.

“MUHARREM İNCE HEPSİNDEN BİR ADIM ÖNDE”

HabertürkTV’de Kübra Par’ın sorularını yanıtlayan Aksünger, Kurultay ile ilgili olarak, ”İmza verene de vermeyene de baskı olmamalı’‘ diyen Aksünger, başka adayların da çıkabileceğini aktarırken, ”Muharrem İnce hepsinden bir adım önde” dedi.

“KURULTAY İÇİN İMZA VERENLERE CİDDİ BASKI VAR”

Aksünger, ”Genel Merkez’de kurultay için imza verenlere ciddi baskı var. Bu işin başında Bülent Tezcan geliyor” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NUN GEÇMİŞ YILLARDA DEĞİŞİMİ DESTEKLEDİĞİNİ SÖYLEDİ

6 ay önce Şubat ayında MYK‘da partinin değişmesi gerektiğini söylediğini hatırlatan AksüngerKılıçdaroğlu‘nun 2014’te ve 2015’te değişimi desteklediğini hatırlattı.

Ancak son kurultaya sorunlar ile gelindiğini açıklayan Aksünger, son parti meclisi seçiminde Muharrem İnce‘nin iyi bir sonuç aldığını ancak delegeye vicdani tercih hakkı bırakılmadığını açıkladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.