SON DAKİKA

En Son Nokta

ÇİFCİ AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Minibüsçüler Odası yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda önceki dönem Esenyurt Minibüsçüler Kooperatif başkanlığı yapan İsmayil Çifci’nin oğlu Tinanç Çifci hayatını Naz İlhan ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çifci ve İlhan ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
ÇİFCİ AİLESİNİN DÜĞÜNÜNDE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ
Kategori: Genel - Bu haber 28.313 kez okundu.

Esenyurt Tabele Durağı’nda bulunan Boy Davet Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde mutlu çifti sevenleri ve seçkin davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

Gerçekleşen düğün töreninde genç çifte mutluluklar dileyen AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, ‘Tinanç ve Naz önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine sadakat yemini ettiler. İnşallah ömür boyu hep böyle mutlu olurlar. Allah çıktığınız bu yolda mutluluğunuzu daim etsin. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim’ diyerek Çifci ve İlhan ailelerini tebrik etti.

Düğün töreninde katılan önemli isimlerden Necmi Kadıoğlu ise, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftlere mutluluklar diledi.

İSMAYİL ÇİFCİ TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Tinanç ve Naz’ın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden İsmayil Çifci, ‘Oğlum Tinanç ve gelinimiz Naz’ın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan onurlandıran önceki dönem Esenyurt Belediye Başkanı, Necmi Kadıoğlu’na, İlçe Başkanı Harun Özer ve yönetimine, Deva Partisi önceki dönem İlçe Başkanı Halis Kahriman’a, Yeniden Refah Partisi 1. Bölge milletvekili Adayı Erol Karokoç’a, Yeniden Refah Partisi 3. Bölge milletvekili Adayı Mehmet Akif Biçer’e önceki dönem AK Parti İlçe başkanları ve yönetimine, AK Parti Meclis Üyelerine, CHP önceki dönem ve mevcut Meclis üyelerine, aynı zaman da Esenyurt Belediyesi birim müdürlerine, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına ve yönetimlerine, mahalle muhtarlarına, STK başkanlarına, Federasyon Başkanlarına, Vakıf ve Oda başkanlarına, İlçe Dernek Başkanlarına, köy dernek başkanlarına ve yönetimlerine, İş adamlarına, oda başkanları ve yönetimine, mali müşavir dostlarımıza, kooperatif başkanları ve yönetimine, bir önce ki dönem kooperatif başkanlarına, yerel basın ve gazetecilere, Esenyurt minibüs camiasına, bizzat düğünümüze katılan dostlarımıza, arkadaşlarımıza hemşerilerimize, köylülerimize ve yine çelenkleri ve telefonları ile tebriklerini ileten dostlarımıza şahsım ve ailem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!