SON DAKİKA

En Son Nokta

Cristiano Ronaldo resmen Juventus’ta

Tarihin en büyük transferlerinden biri gerçekleşti. İtalyan devi ile İspanyol devi, Ronaldo transferi için el sıkıştılar.

Cristiano Ronaldo resmen Juventus’ta
Kategori: Genel - Bu haber 224 kez okundu.

Juventus, Cristiano Ronaldo transferini resmiyete kavuştu!

Real Madrid, Portekizli golcü futbolcusunu Juventus’a transfer olduğunu resmen duyurdu!

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Real Madrid, kendisini dünyanın en iyi oyuncusu olarak kanıtlayan ve kulübümüzün tarihindeki en parlak dönemlerden birinin mimarı olan Ronaldo’ya teşekkür eder” ifadeleri kullanıldı.

İspanyol devi, bonservis bedelinin ne olduğunuj açıklamadı ama Juve’nin Real Madrid’le yaklaşık 105 milyon euro ödeyeceği tahmin ediliyor. Bu bonservis bedeli, bonus ücretlerle birlikte 120 milyon euro’yu bulabilecek.

Yaklaşık iki yıldır Real Madrid’den ayrılmak istediğini dile getiren Ronaldo, bu isteğine kavuşuyor. İspanya kanunlarıyla başı derde giren ve 18.8 milyon euro’luk vergi cezası alan Ronaldo’nun iki yıllık hapis cezası ise, ülke kanunları gereğince ertelenmişti.

İspanya hukuk sistemiyle karşı karşıya gelmekten hiç memun olmayan ve yanlış bir şey yapmadığını savunan Portekizli yıldız, ilk olarak 2017 yazında Real Madrid’den ayrılma arzusunu dile getirmiş fakat Başkan Florentino Perez tarafından ikna edilmişti.

Perez, bu defa yıldızını ikna edemedi.

2018 Şampiyonlar Ligi finalinin hemen ardından yaptığı açıklamada “Real Madrid’de oynamak güzeldi” diyen Ronaldo, bu defa kararlılığını gösterdi ve istediğini aldı.

Serie A’da son yedi sezonu şampiyon tamamlayan Juventus, Ronaldo transferiyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.