SON DAKİKA

En Son Nokta

DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN ENGELLİLER DERNEĞİ ‘HAYIR ÇARŞISI’NA KATKI

Avcılar Dernekler Federasyonu, başarılarıyla adından söz ettiren Engelliler Derneği’nin kurduğu Hayır Çarşısı’na çeşitli malzeme yardımında bulunarak katkı sağladı.

DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN ENGELLİLER DERNEĞİ ‘HAYIR ÇARŞISI’NA KATKI
Kategori: Genel - Bu haber 7.863 kez okundu.

18 il derneğinin katılımı ile kurulan Avcılar Dernekler Federasyonu pandemi nedeniyle ara verdiği çalışmalarını kaldığı yerden sürdürmeye devam ediyor.

Federasyon Başkanı Özcan Özbey ve bazı dernek başkanları önce ki gün ziyaret ettikleri Avcılar Engelliler Derneği’nin kurduğu Hayır Çarşısı’na katkı sağlayarak engelli ailelerin yanlarında olduklarını gösterdi.

Ziyarete Federasyon bünyesinde bulunan Sivas, Samsun, Erzurum, Batman ve Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanları da katılarak destek verdi.

ÖZBEY ‘BUNDAN SONRA PROJELERLE KARŞINIZDA OLACAĞIZ’

Engelliler Derneğine, koltuk, ayakkabı ve giyecek yardımında bulunan Avcılar Dernekler Federasyonu Başkanı Özcan Özbey konuşmasında engellilere yönelik başarılı çalışmalara imza atan Ahmet Vardar ve ekibini tebrik etti. Özbey, ‘Avcılar Dernekler Federasyonu olarak pandemi dolayısıyla çalışmalarımıza ara vermiştik. Geçtiğimiz günlerde dernek başkanı arkadaşlarımızla bir araya gelerek bundan sonra yapacaklarımızla alakalı bir rota çizdik. İlk çalışmamızı Avcılar Engelliler Derneği’nden başlamaya karar verdik. Bugün arkadaşlarınızın temin ettiği koltuk, giyecek ve ayakkabılarımızı Engelliler Derneğine teslim ettik. Ahmet Vardar ve ekibini tebrik ediyorum. Gerçekten çok önemli ve özel çalışmalara imza atıyorlar. Bizimde çorbada tuzumuz bulunsun. Ne mutlu özel insanlara yardım yapanlara’ diyerek bundan sonrada bu ve benzeri yardımların devam edeceğinin altını çizdi.

 

VARDAR ÖZEL İNSANLARA KATKI SUNMAYA DAVET ETTİ

Ziyaretten ve yapılan yardımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Avcılar Engelliler Dernek Başkanı Ahmet Vardar, ‘Sağolsun Avcılar Dernekler Federasyonu böyle bir jestte bulundu. Özcan Özbey nezdinde tüm dernek başkanlarına teşekkür ediyorum. Dilerim bu gibi çalışmalar örnek teşkil eder. Biz Avcılar Engelliler Derneği olarak kimseden para talep etmeden bir takım faaliyetler yürütüyoruz. Yine bu doğrultuda kimseden destek almadan bugün bulunduğunuz HAYIR ÇARŞISI‘nı kurduk. Bu faaliyetleri yerel yönetimden destek almadan sürdürüyoruz. Bundan sonrada hayırseverlerimizin katkılarıyla bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Allah yardım edenlerden razı olsun’ diyerek Avcılar Dernekler Federasyonu yönetimine teşekkür etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.