SON DAKİKA

En Son Nokta

DEVA PARTİSİ ESENYURT TEŞKİLATINDAN AŞURE İKRAMI

Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramı etkinliği düzenledi. Tabela Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara aşure ikram etti.

DEVA PARTİSİ ESENYURT TEŞKİLATINDAN AŞURE İKRAMI
Kategori: Genel - Bu haber 5.171 kez okundu.

Esenyurt Deva Partisi çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Halis Kahriman nezdinde gerçekleşen organizasyonda parti yöneticileri yeni belediye binası önünde bulunan meydanda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Akşam saatlerinde başlayan etkinlik geç saatlere kadar devam etti. Yapılan etkinliğe DEVA Partisi İlçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. DEVA Partisi yöneticilerinin dayanışma ve uyum içinde gerçekleştirdiği etkinliğe katılan ilçe başkanı Halis Kahriman, “DEVA Partisi olarak amacımız, dostluğu, kardeşliği,  dayanışmayı, paylaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirmek ve hoş bir ortam yaratmak. Partimizin teşkilatlarında bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrışma, ötekileştirme, gerginlik, ortamına alternatif olarak, içinden geçtiğimiz koşullardan uzaklaşıp, aydınlık, bolluk ve bereket dolu günlere hep beraber ulaşmak için el birliği ve gönül birliği yapıyoruz. Bu etkinliklerimizin bunlara vesile olmasını diliyoruz. İnşallah öyle de olacak.” İfadelerini kullandı.

Tabela Meydan da yapılan aşure ikramı sırasında kurulan stantta vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Yapılan aşure ikramına partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.