SON DAKİKA

En Son Nokta

DEVA PARTİSİ ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI

Esenyurt Deva Partisi ilçe başkanlığı öğretmenler günü münasebetiyle Nene Hatun kültür merkezinde öğretmenlere yönelik yemek düzenledi. Yemeğe video konferans ile bağlanan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan öğretmenlerin gününü kutlarken Halis Kahriman ve ekibini de tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
DEVA PARTİSİ ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 11.350 kez okundu.

Öğretmenlerin günü münasebetiyle Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı öğretmenlerle bir araya geldi. Nene Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yemeğe çok sayıda öğretmen katıldı.

KAHRİMAN ÖĞRETMENLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Gecede bir konuşma yapan Deva Partisi Esenyurt ilçe başkanı Halis Kahriman, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği ve Millet Mekteplerinin açıldığı bu anlamlı günde, yarınlarımız olan öğrencilerimizi azimle geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Öğretmenler, bir milletin müreffeh bir toplum olması yolunda en çok emek sarf eden ve bireyin öğrenme yolculuğunda ona rehberlik ederek medeniyetlerin inşasında asli görevler üstlenen yol göstericilerdir. Kültürümüzde öğretmenliğin kutsal bir meslek sayılma idraki, kadim geleneğimizden kaynaklanıp bu aziz milletin ilme, irfana, fenne ve öğretmene duyduğu saygının en büyük nişanıdır. Değerli Öğretmenlerimiz, Millî eğitimimizin ilkeleri ve aziz milletimizin değerleri istikametinde yarınlarımızın teminatı olan vatan evlatlarını istikbale hazırlamak için yaptığınız tüm çalışmaları yürekten destekliyorum’ açıklaması yaptı.

ALİ BABACAN ONLİNE KATILDI

Öğretmenler Günü etkinliğinin sürprizini ise Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptı. Programa video konferans ile katılan Babacan, öğretmenlerin gününü kutlarken Halis Kahriman ve ekibini tebrik etti. Babacan konuşmasında öğretmenlerin bu dönem büyük sıkıntılar yaşadığını belirtirken Deva Partisi iktidarı döneminde tüm bu problemlerin aşılacağını belirtti.

Program daha sonra yerel sanatçıların şarkılarıyla devam etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!