SON DAKİKA

En Son Nokta

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

AK Partinin sevilen ismi Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Solmaz’ın oğlu Fatih Solmaz hayatını Esma Koşar ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Esenyurt Belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt kıyarken şahitliklerini ise bir birinden önemli isimler yaptı.

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE MUTLULUĞA ADIM ATTILAR
Kategori: Genel - Bu haber 8.488 kez okundu.

Esenyurt Nikah Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine seçkin davetli topluluğu katılarak Solmaz ve Koşar ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel olarak ilgilenen düğün sahibi meclis üyesi Cemalettin Solmaz hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

BOZKURT İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, nikah akdinin ardından genç çifte mutluluklar dilerken, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

ÖZER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ

Nikah töreninde konuşan AK Parti Esenyurt ile başkanı Harun Özer, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Fatih ve Esma önemli bir adım atarak artık ömür boyu bir birlerine bağlılık yemini ettiler. Ben bir ömür mutlu olmanızı temenni ediyorum. Bugün burada çok büyük bir heyecan var. İki güzel insanın evliliklerine şahit oluyoruz. Dolayısıyla ben de çok mutluyum’ diyerek genç çiftleri tebrik etti.

ÇELİK VE UYGUN GENÇ ÇİFTLERİ TEBRİK ETTİ

Düğün töreninde nikah şahitleri arasında yer alan AK Parti önceki dönem ilçe başkanı Yasir Çelik ve AK Parti il yönetim kurulu üyesi Tarkan Burçak Uygun genç çifti tebrik ederken Burçak Uygun evlilik cüzdanını gelin Esma Koşar’a teslim etti.

CEMALETTİN SOLMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Oğlu Fatih’ın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden meclis üyesi Cemalettin Solmaz, ‘Oğlumuz Fatih ve kızımız Esma’ın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, siyasi büyüklerime, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.