SON DAKİKA

En Son Nokta

Dünya bu grafitiyi konuşuyor! Bir yanda Ömer Halisdemir bir yanda Khabib

Daha önce grafitisini çizdiği 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in yanına KHabib Nurmagomedov’un grafitisini yapan Muhammed Emin Türkmen, sosyal medyada gündem oldu. Türkmen’in bu eserine sessiz kalmayan Khabib, eseri resmi hesabından paylaştı.

Bilgileri Kopyala
Dünya bu grafitiyi konuşuyor! Bir yanda Ömer Halisdemir bir yanda Khabib
Kategori: DÜNYA - Bu haber 5.127 kez okundu.
İrlandalı boksör Conor McGregor’u mağlup ederek UFC hafif sıklet kemerini koruyan Khabib Nurmagomedov’un grafitisini Beykoz’un Elmalı mahallesindeki duvara çizen sanatçı Muhammed Emin Türkmen sosyal medyanın gündemine oturdu.Daha önce de 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’in grafitisini çizen ve Türkiye’nin dört bir yanından tebrik mesajı alan MET lakaplı Muhammed Emin Türkmen, Khabib’in çizimini de Beykoz’daki aynı duvara yaptı.

Khabib, ringte verdiği mücadelesini resmeden grafiti sanatçısı Türkmen’in sweetbonanzaoyna.org sweet bonanza oyna eserini “Somewhere in Turkey Desteğiniz için teşekkür ederim.” notuyla 12 milyon takipçisi olan resmi Instagram hesabından paylaştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!