SON DAKİKA

En Son Nokta

İŞ KADINI, SİYASETÇİ ELİF LAÇİN ‘DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ’

İş kadını, siyasetçi Elif Laçin kendi imkanlarıyla topladığı yardımları deprem bölgesine ulaştırdı. Bizzat deprem bölgesine giden ekibin başında bulunan Laçin çocuklarla ve yaşlılarla özel olarak ilgilendi.

Bilgileri Kopyala
İŞ KADINI, SİYASETÇİ ELİF LAÇİN ‘DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ’
Kategori: DÜNYA - Bu haber 20.390 kez okundu.

Deprem bölgesine yardımlar tüm hızıyla devam ederken iş kadını, siyasetçi Elif Laçin’de topladığı yardımları depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman’a ulaştırdı.

ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI LEGO YAPTI

Bizzat Adıyaman’a giden ekibin başında yer alan Laçin, topladığı malzemeleri köy halkına dağıtırken burada çocuklarla ve yaşlılarla uzun bir süre geçirdi. Özellikle çocuklara oyuncaklar götüren ve onlarla oyunlar oynayan Laçin, birlikte lego yapmayı da ihmal etmedi.

RABBİM BİR DAHA BU ACILARI YAŞATMASIN

Topladığı yardımlarla ve yaşanan deprem felaketiyle alakalı Ensonnokta’ya açıklamalarda bulunan Elif Laçin, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın da, ifade ettiği şekliyle bu felaket, yalnız Türkiye’nin bu güne kadar yaşadığı depremler itibariyle değil, bütün dünya açısından bakıldığında, bugüne kadar gerçekleşmiş olan en büyük, en yaygın felaketlerden birisiydi. Hem de mal ve can kaybının yoğun olduğu bir afet… Elbetteki, “beterin beteri vardır” kabullenişi içerisinde mevcut halimize şükredip, yaşadığımız olaydan gereken dersi çıkarıp, bundan böyle realitenin gerektirdiği tedbirleri almakta gecikmeyeceğiz’ açıklaması yaptı.

Elif Laçin bireysel olarak deprem bölgesi Adıyaman’a depremin ilk gününden itibaren desteklerini başlattı. Deprem bölgesine 3 tır ulaştıran Laçin gönüllü ekibiyle gece gündüz ailelere bütün ihtiyaçlarını ulaştırdı.

Adıyaman 10 köyüne ulaşan Laçin, Merkezde desteklerini çadır kentlerde sürdürdü.

Adıyaman bölgesine de 100 adet KONTAYNER desteği bağışladı.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!