SON DAKİKA

En Son Nokta

HÜSEYİN ERGİN KEMAL DENİZ BOZKURT’U BİR KEZ DAHA YENEREK 2’DE 2 YAPTI!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Hüseyin Ergin’in karşısına Reşhan Karahan ismini çıkarmış ve kongreyi kaybetmişti. Aynı Bozkurt İstanbul İl Kongresinde CHP genel merkezinin adayı Cemal Canpolat’ı desteklerken Hüseyin Ergin ve ekibi ise Özgür Çelik’i desteklemişti. Kongresi sonrasında kazanan Ergin’in desteklediği Özgür Çelik oldu. Bu sonuçla birlikte Bozkurt bir kez daha hüsrana uğrarken Ergin ise bir kez daha Bozkurt’u devirmenin mutluluğunu yaşadı.

HÜSEYİN ERGİN KEMAL DENİZ BOZKURT’U BİR KEZ DAHA YENEREK 2’DE 2 YAPTI!
Kategori: Genel - Bu haber 92.715 kez okundu.

CHP Esenyurt ilçe başkanı Hüseyin Ergin ve Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt arasında ki soğuk savaş devam ediyor.

Yaklaşık 2 ay önce yapılan ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Hüseyin Ergin’in karşısına Reşhan Karahan isminde birini aday çıkaran Bozkurt kongreyi 7 oyla kaybetmişti.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Bozkurt ve Ergin’in arası hiçbir zaman eskisi gibi olmadı.

Hatta ikili İstanbul il kongresinde farklı adayları destekledi. Kemal Deniz Bozkurt ve ekibi CHP Genel Merkezi’nin aday gösterdiği Cemal Canpolat’ı desteklerken Hüseyin Ergin ve ekibi ise Ekrem İmamoğlu’nun adayı Özgür Çelik’i desteklemişti.

Kongre sonrasında Esenyurt’ta olduğu gibi İstanbul’da da Bozkurt karşısında kazana Hüseyin Ergin oldu. Ergin’in desteklediği Özgür Çelik Kemal Deniz Bozkurt’un desteklediği rakibi Cemal Canpolat’ı devirirken Çelik 342 oy, Canpolat 310 oy aldı.

İsminin açıklanmasını istemeyen CHP’li bir yönetici kongre süresi boyunca Bozkurt ve Engin’in yan yana gelmediği hatta selamlaşmadığını iddia etti.

ALLAH’IN HAKKI 3’TÜR

Halk arasında ‘Allah’ın hakkı 3’tür’ ifadesi sıkça kullanılır. Esenyurt’ta özellikle CHP’ye gönül verenler bugünlerde bu ifadeyi dillere pelesenk etmekte.

Hüseyin Ergin’in kısa sürede Kemal Deniz Bozkurt’u 2 defa yenmesi 3’üncü defa ‘yenmesi gerekiyor’ beklentisini de artırdı.

Ergin ve ekibi şimdiden örgüte yakın, sevilen, Esenyurt’ta seçimi kazanacak bir aday konusunda çalışmalara başladı.

Kemal Deniz Bozkurt’un 4,5 yılda beklentileri karşılayamaması belediyeyi zora soktuğu gibi CHP’yi de Esenyurt’ta zor durumda bıraktı.

İddiaya göre Bozkurt’un bu başarısızlığı CHP Genel Merkezini yeni bir aday arayışına sevk etti.

Ayrıca Bozkurt’un siyasi hataları onun yeniden aday olmasını zora soktuğunu ve CHP’nin Esenyurt’ta ittifakların kabul edeceği bir aday üzerinde yoğunlaşacağı iddialar arasında…

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.