SON DAKİKA

En Son Nokta

ESENYURTLUNUN 4 MİLYAR 80 MİLYONUNA NE OLDU?

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt geride bıraktığımız 3 yılda olduğu gibi 4. yılında da verdiği sözleri tutmadı. 2023 yılında aktarmalar ve ek bütçe talepleriyle birlikte bütçesi 4 milyar 80 milyonu bulan Esenyurt Belediyesi’nde başkan Bozkurt ve ekibi 2024 yılında ise 8 milyar 373 milyon bütçe talebinde bulunmaya hazırlanıyor.

Bilgileri Kopyala
ESENYURTLUNUN 4 MİLYAR 80 MİLYONUNA NE OLDU?
Kategori: GÜNDEM - Bu haber 88.608 kez okundu.

Esenyurt Belediyesi 2024 yılı bütçesi için 16 Ekim’de toplanacak. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt meclisten 2024 yılı için 8 milyar 373 milyon bütçe talep edecek.

2023 yılında ise Esenyurt Belediyesi’nin bütçesi aktarmalar ve ek bütçe talepleriyle birlikte 4 milyar 80 milyon oldu. Esenyurt Belediyesi’nin bütçesi böylece 2019-2023 yılları arasında 8 milyar 500 milyona ulaştı.

Bu devasa bütçe ile Bozkurt ve ekibi Esenyurt ilçesine elle tutulur bir proje kazandıramadı. Kemal Deniz Bozkurt sürekli kendisine çanak tutan medya kurumlarına yalan beyanat vererek ‘bana bütçe vermiyorlar’ edebiyatı yaptı.

Seçildiği 2019 Mart ayından itibaren Esenyurt halkına, Eğitim kampüsü, kent evleri, kardeşlik merkezi, spor kompleksleri, parklar, belediye binası, kültür merkezleri gibi sözler veren Kemal Deniz Bozkurt devasa bütçelere rağmen bu sözlerin birçoğunu tutmadı.

Kemal Deniz Bozkurt ve ekibi 4 yılda elde ettikleri bu devasa bütçeleri (8 MİLYAR 500 MİLYON) devlet nezdinde sorgulanmadığı ve hesap sorulmadığı için nereye ne amaçla kullanıldığını sürekli gizledi. AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri konuyu defalarca meclisin gündemine getirerek bu bütçelerin nereye kullanıldığının hesabını sorarken bu güne kadar içişleri bakanlığının sadece bütçe ve harcamalarla alakalı bir soruşturma açmaması kamuoyu tarafından şaşırtıcı olarak görüldü.

TOGAY ÇOBAN, ‘BOZKURT SÜREKLİ YALAN ALGI YARATTI’

Konuyla alakalı belediye meclis toplantısında önemli açıklamalar yapan Plan Bütçe Komisyon Başkanı Togay Çoban, ‘Kemal Deniz Bozkurt 4,5 yılda adeta bir hayal kırıklığı olmuştur. Sürekli mağdur edebiyatı yaparak yalanların arkasına sığınmış ve ‘bana borç bıraktılar, bütçe vermiyorlar’ algısı yapmaya çalışmıştır.

Artık vatandaşlar bunları yemiyor. 4,5 yılda insan bu ilçeye bir proje kazandıramaz mı? Hâlbuki bütçesi bizim AK Parti dönemimizdeki bütçelerden çok ama çok fazla. AK Parti döneminde yapılan hizmetlere bakın bir de devasa bütçelerle bu kenti yönetemeyen bu beceriksizleri siz değerlendirin!

AK Parti döneminden kalan 738 milyonluk borç bugün hiçbir proje yapılmadığı halde nasıl oluyor da 1 milyar 389 milyona çıkıyor. Kemal Deniz Bozkurt ve ekibi bunun hesabını verecek tabi. Halkımız 2019 yılında sandıkta bize nasıl ders verdiyse 2024 seçimlerinde de Kemal Deniz Bozkurt ve ekibini davul zurnayla uğurlayacağız. Bundan hiç şüphemiz yok’ açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!