SON DAKİKA

En Son Nokta

TOGAY ÇOBAN BOZKURT’UN AYARLARINI BOZDU!

Son dönemde çıkışları ve ilkeli muhalefeti ile Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un uykularını kaçıran AK Partili Togay Çoban dünkü meclis oturumunda Başkan Bozkurt’un ayarlarını bozdu. Togay Çoban’ın muhalefeti karşısında söyleyecek söz bulamayan Bozkurt sıkışınca sık sık Çoban’ın sözünü kesti.

TOGAY ÇOBAN BOZKURT’UN AYARLARINI BOZDU!
Kategori: Siyaset - Bu haber 77.592 kez okundu.

Esenyurt Belediye meclisinde bir kez daha ‘EK BÜTÇE’ tartışması gündemdeydi. Daha önce defalarca ek bütçe taleplerine onay verdiklerini belirten AK Parti Plan Bütçe Komisyon Başkanı Togay Çoban Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un yönettiği Esenyurt Belediyesi’nin giderayak ek bütçe talebine ihtiyacı olmadığını belirterek sert açıklamalar yaptı.

MAĞDUR EDEBİYATINIZ ARTIK İŞE YARAMIYOR.

4,5 yıl boyunca belediyenin tüm taleplerine destek verdikleri gibi ek bütçelere de onay verdiklerini belirten Togay Çoban, ‘Eylül ayında 1 milyar 200 milyon ek bütçe talebinde bulundu. Evet dedik ek bütçeye. Ekim ayında 641 milyon daha ek bütçe talep etti. Bizde ihtiyaç olmadığı gelir ve gider kalemlerine bakıldığında 2023 Ekim sonu 1 milyar 974 milyon gelirin olduğu 2 milyar 774 milyon giderin olduğunu tespit ettik. Ek bütçe talep edilen müdürlüklerin bütçelerinin yeterli olduğunu gördük.

Esenyurt Belediyesi’nin devasa bir bütçesi olduğunu tüm Türkiye biliyor. Belediye başkanı bilerek kaşıyor. Mağdur edebiyatı yaparak 5 ay daha Esenyurt halkına mağdur rolü oynayacak. Verdiğimiz bütçelerin ve ek bütçe taleplerin karşısında ilçeye hiçbir hizmet kazandırmayan bir başkandan bahsediyoruz.

Dans festivaline, kay kay festivaline, Uganda güzellik yarışmalarına bütçeler kullanıldı. Madem bazı müdürlüklerin ihtiyacı vardı neden verdiğimiz PARALARI (bütçeleri) bu müdürlüklere neden kullanmadınız?

İŞTE TARTIŞMALARIN YAŞANDIĞI O VİDEO

BOZKURT ELİNDEN OYUNCAĞI ALINMIŞ ÇOCUK GİBİ MIZIKÇILIK YAPAN BİR BAŞKAN

Biz eleştiriyoruz diye sürekli sözümüzü kesiyorsunuz ve süre konusunda pazarlık yapıyorsunuz bu doğru bir davranış değil diyen Togay Çoban, ‘Bizi yöneten yöneticileri görün arkadaşlar. Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi sözümüzü kesiyorsunuz. Esenyurt halkı dayanın şunun şurasında 4 ayları kaldı.

1 NİSAN’DA YİĞİT BİR AK PARTİLİ GELECEK

Yiğit bir AK Partili arkadaşımız 1 Nisanda gelecek sizi davul zurnayla evinize gönderecek. Sizden ricam giderayak bari yaptığımız hizmetlerin bakımını onarımını yapın. Varsa bir projeniz gerçekleştirin artık, bari temelini atın. Bir AK Partili yiğit gelecek bu projeleri Esenyurt halkına kazandıracak. 4 ayınız kaldı sayın başkan gezin, tozun eğlenin bu 4 ayın keyfini çıkarın’ diyerek eleştirilerini ardı ardına sıraladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.